Bokning Gymnastik 2018

Välkommen till vårt bokningssystem

Finns det ledig plats i någon av våra grupper kan du se detta här nedan. Ni kan filtrera på ålder och på plats.

Klicka på gruppen för att få upp mer information om den samt vilka förkunskaper som behövs.

HÖSTTERMINEN

Bokningen öppnar för nya medlemmar kl 09.00 den 8 augusti.

Alla barn som bokar sig i höstens barn- och breddgrupper får en gympapåse (värde 149 kr).

Så här skapar du ett konto:

1. Klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka".

2. Fyll i din e-post i första steget och därefter ditt barns personnummer samt övriga kontaktuppgifter. (Om det står att medlemmen redan finns, kan det vara för att ni tidigare skapat en profil för barnet, men med en annan mailadress. Prova att logga in med andra mailadresser) Du har nu skapat ett konto. Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto. Det mailas en engångskod till din e-postadress. Det kan ta någon minut innan koden kommer till din mail.

Så här bokar du (är du ny medlem måste du först skapa ett konto enligt ovan):

1. Klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka".

2. Fyll i din e-post (den som är kopplad till medlemmen), det mailas nu en engångskod till din e-postadress. Det kan ta någon minut innan koden kommer till din mail.

3. Skriv in engångskoden.

4. Välj vilken medlem som du vill boka.

5. Klicka på den grupp som du vill boka. Alla grupper där ni ser en grön siffra vid kan ni boka er till. Om det står "Ej bokningsbar" på gruppen ni är intresserad av måste ni vänta tills platserna släpps, enligt tidigare utskick.

6. Klicka på "Boka" längst ner.

7. Betala med kort. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

Reservlista

GK Motus-Salto