Medlem i Camp Sweden

Välkomna till Camp Sweden

Genom att bli medlem i Camp Sweden stödjer du #dengulaväggen samt bidrar till samlingar och tifo. Vi arbetar med att kunna arrangera samlingar och marcher både hemma i Sverige och vid bortamatcher.

Det finns tre olika sorters medlemskap

1. Barn/ungdom 50 kr/år

2. Vuxen 200 kr/år

3. Familj 2 vuxna och 3 barn/ungdom 500 kr/år (folkbokförda på samma adress) Kontakta oss på campsweden@campsweden.se för detta i nuläget!

Hur man blir medlem

Tidigare medlem

Har du redan ett konto klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Vill du lägga till fler personer i "bokningen" klickar du på "Ny deltagare". klicka på alternativet vuxen eller barn för att komma vidare till betalning.

Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

Ny medlem

Klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget och därefter dittpersonnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka dvs vuxen eller barn/ungdom klicka på alternativet.

Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail campsweden@campsweden.se

Camp Sweden
ORG NR: 802430-7962