Bokning till Eskilstuna Gymnastikförening

Välkomna till vårt bokningssystem

Grupper, Läger och Tävlingar

För er som vill anmäla till På G Mé Gibbon:

Finns det ledig plats i någon av våra På G Mé Gibbon grupper kan du se detta här nedan.

För På G Mé Gibbon ingår biljett för gymnasten och en anhörig till Gymnastikens dag på Parken Zoo 26/5.

Tävlingar hittas under fliken "Övrigt"

De grupperna som man behöver vara medlem redan står det "Ej bokningsbar" innan man är inloggad. När man loggat in syns de grupper som man är välkommen att anmäla till.

Hur bokningen går till:
Ny medlem

Klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget och därefter ditt/ditt barns personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka.
Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

Befintlig medlem

Har du redan ett konto klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail info@eskilstunagf.se eller på telefon 016-12 34 34.

Eskilstuna Gymnastikförening
ORG NR: 818000-3199