Bokning till GK Stjärnan

Välkomna till GK Stjärnans bokningssystem

För barngrupperna:

Om det finns ledig plats i någon av våra barngrupper kan du se detta här nedan. Anmälan för befintliga medlemmar HT 2021 öppnar den 5:e Aug kl 9.00. Stängs 18:e Aug kl 21. Den 19:e kl 9.00 släpps ev lediga platser för nya deltagare att boka upp sig. Terminen börjar v 36.

Med tanke på rådande pandemi så förbehåller vi oss rätten att med kort varsel ta beslut om förändringar.

Våra grupper som är verksamma i Emanuelskolans gymnastiksal (barn födda 2019-2015) är indelade utefter vilket år man är född och vi ber er att anmäla ert barn utefter detta. Vi förbehåller oss rätten att flytta medlemen om felbokning har skett.

För motionsgrupperna:

Om det finns ledig plats i någon av våra motionsgrupper kan du se detta här nedan. Anmälan för befintliga medlemmar HT 2021 öppnar den 11:e Aug . Stängs 25:e Aug. Den 26:e kl 9.00 släpps ev lediga platser för nya deltagare att boka upp sig. Terminen börjar v 36.

Hur man bokar:

Befintlig medlem

Har du redan ett konto klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

Ny medlem

Klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget och därefter ditt/ditt barns personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka.
Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail annika_nilsson@sjobo.nu

GK Stjärnan
ORG NR: 848000-2511