Bokning till GK Stjärnan

Välkomna till GK Stjärnans bokningssystem för våra barngrupper


Om det finns ledig plats i någon av våra barngrupper kan du se detta här nedan. Anmälan för befintliga medlemmar VT 2021 öppnar den 8:e Feb kl 9.00. Stängs 20:e Feb kl 21. Den 22:e Feb kl 9.00 släpps ev lediga platser för nya deltagare att boka upp sig. Terminen börjar v 9.


Med tanke på rådande pandemi så förbehåller vi oss rätten att med kort varsel ta beslut om förändringar.


Våra grupper som är verksamma i Emanuelskolans gymnastiksal (barn födda 2019-2014 är indelade utefter vilket år man är född och vi ber er att anmäla ert barn utefter detta. Vi förbehåller oss rätten att flytta medlemen om felbokning har skett.


Hur man bokar: 

Befintlig medlem

Har du redan ett konto klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.


Ny medlem

Klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget och därefter ditt/ditt barns personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka.
Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.


OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.


Har ni frågor kontakta oss gärna på mail annika_nilsson@sjobo.nu

GK Stjärnan
ORG NR: 848000-2511
info@gkstjarnan.se, 0761266300
Köpvillkor
Handla säkert med: