Bokning till GF Gymnastikakademin Göteborg

Välkomna till vårt bokningssystem

Inför anmälan till Vårterminen 2020 i GöteborgVinterterminen 2021 i Skara

Vårterminen 2021 i Göteborg

Mellan den 26 november och fram till den 31 december 2020, är bokningen öppen för  anmälan och betalning för våra medlemmar, som redan tränar här hos oss. Ni har endast förtur till de grupper ni tränar i just nu.

Den 1 januari 2021 släpps lediga platser till nya medlemmar, och fylls på fram till terminens start.

Finns det ledig plats i någon av våra grupper kan du se detta här nedan. De dagar som inte visas är tyvärr fulla.

Gymnastikakademin - Göteborg

Vinterterminen  2021 i Skara

Gymnastikakademin - Skara

Hur man bokar:

Befintlig medlem

Har du redan ett konto klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

Ny medlem

Klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget och därefter ditt/ditt barns personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka.
Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail info@gymnastikakademin.se

GF Gymnastikakademin Göteborg
ORG NR: 855101-4882