Bokning till GF Gymnastikakademin

Välkommen till vårt bokningssystem

Inför anmälan till Höstterminen  2022

Befintliga medlemmar!

Ni har förtur till era platser i respektive grupp fram tom den 31 maj 2022, sedan släpps lediga platser till nya barn.

Nya medlemmar!

Den 1 juni 2022 släpps lediga platser till nya medlemmar, och fylls på fram till terminens start.

Finns det ledig plats i någon av våra grupper kan du se detta här nedan. De dagar som inte visas är tyvärr fulla.

Gymnastikakademin

Hur man bokar:

Befintlig medlem

Har du redan ett konto klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

Ny medlem

Klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget och därefter ditt/ditt barns personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka.
Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail info@gymnastikakademin.se

GF Gymnastikakademin Göteborg
ORG NR: 855101-4882