Bokning till GF Gymnastikakademin Göteborg - Skara

Väl komna till vårt bokningssystem

Inför anmälan till Höstterminen 2021 i Göteborg & Skara, samt Sommarträning 2021 i Göteborg & Stora Levene

Höstterminen 2021 i Göteborg & Skara

Mellan den 10 april och fram till den 31 maj 2021, är bokningen öppen för  anmälan och betalning för våra medlemmar, som redan tränar här hos oss. Ni har endast förtur till de grupper ni tränar i just nu.

Den 1 juni 2021 släpps lediga platser till nya medlemmar, och fylls på fram till terminens start.

Finns det ledig plats i någon av våra grupper kan du se detta här nedan. De dagar som inte visas är tyvärr fulla.

Gymnastikakademin - Göteborg & Skara

Sommarträning 2021 i Gymnastikens Hus i Göteborg

Mellan den 11 april och fram till den 30 maj 2021, är bokningen öppen för  anmälan och betalning för våra medlemmar, som redan tränar här hos oss.

Vårterminen 2021 i Skara

Det finns fortfarande platser kvar i våra grupp i Skara. Bokningen är öppen för  anmälan och betalning. Det sker en avräkning i betalningssystemet, för de gånger man missat, om man hoppar på terminen senare än starten.

Vårterminen startar vecka 11 och sista gången är vecka 21.

Gymnastikakademin - Skara

Hur man bokar:

Befintlig medlem

Har du redan ett konto klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

Ny medlem

Klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget och därefter ditt/ditt barns personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka.
Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail info@gymnastikakademin.se

GF Gymnastikakademin Göteborg
ORG NR: 855101-4882