Bokning till GF Gymnastikakademin Göteborg

Välkomna till vårt bokningssystem


Inför anmälan till Vårterminen 2020


Mellan den 1 december och fram till den 31 december 2019, är bokningen öppen för  anmälan och betalning för våra medlemmar, som tränar här hos oss just nu. Ni har endast förtur till den grupp ni går i idag.


From den 1 januari 2020 släpps lediga platser i våra grupper för nya medlemmar, fram till dess att det är fullt i våra grupper.


Finns det ledig plats i någon av våra grupper kan du se detta här nedan. De grupper som inte visas är tyvärr fulla.


www.gymnastikakademin.se


Hur man bokar: 

Befintlig medlem

Har du redan ett konto klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.


Ny medlem

Klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget och därefter ditt/ditt barns personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka.
Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.
OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.


Har ni frågor kontakta oss gärna på mail info@gymnastikakademin.se

GF Gymnastikakademin Göteborg
ORG NR: 855101-4882
info@gymnastikakademin.se,
Köpvillkor
Handla säkert med: