Bokning till GF Gymnastikakademin

Välkommen till vårt bokningssystem

Inför anmälan till Vinterterminen 2021 - 2022

Vinterterminen 2021 - 2022

Mellan den 13 september och fram till den 30 september 2021, är bokningen öppen för  anmälan och betalning för våra medlemmar, som redan tränar här hos oss. Ni har endast förtur till de grupper ni tränar i just nu.

Den 1 oktober 2021 släpps lediga platser till nya medlemmar, och fylls på fram till terminens start.

Finns det ledig plats i någon av våra grupper kan du se detta här nedan. De dagar som inte visas är tyvärr fulla.

Gymnastikakademin

Hur man bokar:

Befintlig medlem

Har du redan ett konto klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

Ny medlem

Klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget och därefter ditt/ditt barns personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka.
Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail info@gymnastikakademin.se

GF Gymnastikakademin Göteborg
ORG NR: 855101-4882