Direktanmälan till GF Ling

Välkomna till vårt bokningssystem!


Anmälan för nya gymnaster vårterminen 2020 är stängd. 

Anmälan för höstterminen 2020 öppnar måndag 17 augusti kl 12:00.


OBS! Breddgrupper samt tävlingstrupper med krav på förkunskaper går ej att boka online. Kontakta kansliet om ni är intresserade av att börja i en bredd- eller tävlingstrupp så berättar vi mer. 


Höstterminen 2020 börjar vecka 35. 

Hur man bokar: 

Befintlig medlem

Har du redan ett konto klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.


Ny medlem

Klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget och därefter ditt/ditt barns personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. 
Klicka på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.


Har ni frågor kontakta oss gärna på mail gfling@telia.com eller på telefon 042-131610.

GF Ling
ORG NR: 843000-0987
gfling@telia.com, 042131610
Köpvillkor
Handla säkert med: