Bokning till Karlstads GF

Välkomna till vårt bokningssystem

Nya deltagare kan boka sig för höstterminen från och med 14/8 kl 18,00

Det är viktigt att ni bokar till rätt åldersgrupp. Föreningen har rätt att plocka bort deltagare som är bokade till fel åldersgrupp.

Siffrorna som står efter gruppens namn visar vilket år gymnasterna ska vara födda.

Åldersindelning för Cheerleading 18/19

Miniminor (mmr) ska vara födda -11-08 (8-11år på våren)

Minior (mr) ska vara födda -08-06 (11-13år på våren)

Junior (jr) ska vara födda -07-03 (12-16år på våren)

Senior (sr) ska vara födda -04 eller tidigare (15+år på våren)

Hur man bokar:

Nya och gamla medlemar

Klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail kansliet@karlstadgf.se eller på telefon 073-076 46 60.

Karlstads GF
ORG NR: 873200-1337