Direktanmälan till Norrköpings GF

Välkomna till vårt bokningssystem

 

Anmälan till höstterminen 2019 är nu stängd.

Preliminärt öppnar anmälan till våren 2020 den 15 december kl 8.00. Befintliga medlemmar kommer att kunna återanmäla sig från och med den 12 december kl 8.00. 


Vill ni få ett mejlutskick när vårens anmälan öppnar - klicka här!


När anmälan är öppen kan ni se de grupper vi har längst ner på denna sida. Ni kan filtrera på ålder och på plats.

Klicka på gruppen för att få upp mer information om den samt vilka förkunskaper som behövs.

Är ni osäkra på vilken grupp som passar ert barn bäst så ta en titt på vår hemsida för mer info.

 

Hur man bokar: 


Ny medlem

Klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden och därefter ditt personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. När det finns ledig plats i någon av våra grupper kan du se detta här nedan. Klicka på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

 

Befintlig medlem

Har du redan ett konto klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

 

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.


Har ni frågor kontakta oss gärna på mail: info@ngf.se