Direktanmälan till Tranås Gymnastiksällskap

Välkomna till vårt bokningssystem

Finns det ledig plats i någon av våra grupper kan du se detta här nedan. Ni kan filtrera på ålder och på plats.

Klicka på gruppen för att få upp mer information om den samt vilka förkunskaper som behövs.

Är ni osäkra på vilken grupp som passar ert barn bäst så ta en titt på vår hemsida för mer info www.tranasgymnastiksallskap.se

Gymmixmedlem betalar sin terminsavgift och medlemsavgift i den grupp den tillhör; ungdom, vuxen eller pensionär. Det är ej någon anmälan till passen, drop-in gäller.

Hur man bokar:

Ny medlem

Klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget och därefter ditt/ditt barns personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka.

Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "reservera en plats" längst ner. Följ anvisningarna och betala med ditt kort. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

Befintlig medlem

Har du redan ett konto klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "reservera en plats" längst ner. Följ anvisningarna och betala med ditt kort. Medlemsavgiften kommer försvinna från fakturan efter det första steget om du redan betalat för nuvarande verksamhetsår. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning, detta fungerar även som kvitto.

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

Betalningen måste gå igenom för att du ska bli bokad i gruppen.

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail tranasgs@gmail.com

Tranås Gymnastiksällskap
ORG NR: 826500-3320