Köp av medlemskap GAIS
Medlemskapet bör man inte stå utan som gaisare.
Det är din del i ägandet och utvecklingen av föreningen. Det är också din möjlighet att påverka föreningen dit du vill att den skall färdas. Ditt medlemskap ger dig närvaro- och rösträtt på medlems- och årsmöten men är också en del i det mått som avgör föreningens storlek, nämligen det totala medlemsantalet.
GAIS är en demokratisk förening som är öppen för alla.
Våra värderingar lutar sig emot att alla inkluderas under de grönsvarta färgerna parallellt med ett hårt arbete mot sportslig utveckling.
Utöver den kanske viktigaste delen med den föreningsstärkande egenskapen, så ger dig också medlemskapet vissa fördelar.
På medlemssidan på GAIS.se finner du framöver de erbjudanden som följer med medlemskapet.

Priser medlemskap 2018
Vuxna: 350 kronor.
Pensionär och Barn/Ungdom 1-19 år: 200 kronor.
Familjemedlemskap: 800 kronor
(Gäller för max 2 vuxna samt alla barn under 18 år i familjen)
Barn 0 år: Gratis
(registreras fritt som medlemmar under första levnadsåret)
Guldmedlemskap 2018
Dubbla ordinarie priser.
En exklusiv pin endast för Guldmedlemmar att bära kommer att skickas hem till dig.
I samtliga medlemskap ingår tidningen Makrillen, samt medlemspin och kort.

Familjemedlemskap

Så här köper du medlemskap:
Klicka på Logga in/Bli medlem
- Fyll i din e-post -> klicka på ”vidare >>”
- Finns din e-post registrerad sedan tidigare skickas det nu en engångskod till din angivna e-postadress.

Är du ny medlem eller om vi inte har din aktuella mejladress  fyll i ditt personnummer. Fyll sedan i alla dina övriga personuppgifter och klicka på ”spara”. Du har nu skapat ett konto. När detta är gjort skickas en engångskod till din angivna e-postadress.

- Skriv in engångskoden.
- Välj den person du vill köpa medlemskap för.
- Välj det medlemskap du vill köpa.
- Bocka i rutan att du godkänner köpevillkoren och klicka på ”Köp”.
- Välj att betala med kort och följ stegen i kortbetalningsprocessen.

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail kansli@gais.se eller på telefon 031-40 36 90

GAIS
ORG NR: 857200-0860