Bokning till Värnamo Simsällskap

Välkomna till vårt bokningssystem


Nedan hittar du samtiga kurser där anmälan är öppnad eller kommer att öppna inom kort. Förbered gärna din anmälan genom att registrera dig som  "Ny Medlem" enligt information nedan om du inte redan finns i våra register. På så sätt är du redo för anmälan så snart som vi släpper platserna. Först till kvarn gäller.


Finns det ledig plats i någon av våra grupper kan du se detta nedan. Om samtliga platser är fyllda går det att anmäla sig till en kölista. Eventuella antagningar från kölistan kommer att göras i turordning enligt anmälningstid. Kölistan gäller endast för innevarande anmälningsperiod. För att komma till köformuläret klicka här.


I grupprubrikerna ser ni en kort beskrivning av kursernas mål. För mer information kring de förkunskapskrav som gäller ber vi er att läsa mer på vår hemsida, klicka här.


Hur man bokar: 
Ny medlem

Klicka på den blå knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget och därefter ditt/ditt barns personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Det kommer nu att skickas en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka.
Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning. I detta mail finns också din faktura såvida du inte väljer att betala den direkt under anmälan via kortbetalning.


Befintlig medlem

Har du redan ett konto klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det skickas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du reserverar en plats genom att göra en kortbetalning eller genom att välja faktura. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.


OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.


Har ni frågor kontakta oss gärna på mail christoffer.arvidsson@varnamoss.se eller på telefon 0370-171 42.

Värnamo Simsällskap
ORG NR: 828000-3305
christoffer.arvidsson@varnamoss.se, 037017142
Köpvillkor
Handla säkert med: