Bokning av kurser och evenemang hos Växjö Simsällskap

För bokningar till våra verksamheter


Välkommen till vår bokningssida. 


SIMSKOLA HT-2019

Bokningen till Termin 1 är stängd. Bokningen för Termin 2 öppnar under vecka 44. Skicka ett mejl till kansli@vaxjosimsallskap.com för frågor. 


GRATIS SIMSKOLA FÖR BARN FÖDDA 2013

Bokningen öppnar måndagen den 1/7 kl. 09.00. OBS: För barn som deltagit kostnadsfritt under sommarsimskolan öppnar bokningen till dessa grupper måndagen den 15/7 kl. 09.00. Samtliga grupper är synliga under fliken "Gratis simskola - Växjö kommun". Skicka ett mejl till kansli@vaxjosimsallskap.com för frågor. 


VUXENCRAWL HT-2019

Bokningen öppnar måndagen den 1/7 kl 09.00 för er som deltagit under VT-19. För övriga öppnar bokningen den 8/7 kl 09.00. Skicka ett mejl till kansli@vaxjosimsallskap.com för frågor.

VUXENSIM HT-2019

Bokningen öppnar måndagen den 1/7 kl 09.00 för er som deltagit under VT-19. För övriga öppnar bokningen den 8/7 kl 09.00. Skicka ett mejl till kansli@vaxjosimsallskap.com för frågor.


ANPASSAD SIMTRÄNING HT-2019

Bokningen öppnar måndagen den 1/7 kl 09.00 för er som deltagit under VT-19. Har ni inte gått hos oss tidigare vänligen kontakta kansliet via mejl kansli@vaxjosimsallskap.com.


SIMSEKTIONEN

Bokningen för hösten öppnar måndagen den 1/7. Skicka ett mejl till simning@vaxjosimsallskap.com för frågor. 


SIMHOPPSSEKTIONEN

Bokningen för hösten öppnar måndagen den 1/7. Skicka ett mejl till simhopp@vaxjosimsallskap.com för frågor. 


KONSTSIMSSEKTIONEN

Bokningen för hösten öppnar måndagen den 1/7. Skicka ett mejl till konstsim@vaxjosimsallskap.com för frågor. 


MASTERS

Bokningen för hösten öppnar måndagen den 1/7. Skicka ett mejl till simning@vaxjosimsallskap.com för frågor. 


ÖVRIGT

Här hittar du möjlighet att lägga in dig som stödmedlem i Växjö Simsällskap samt att enbart betala licens -och medlemsavgift för vår Mastersverksamhet (gäller dig som tävlar för Vöss, men inte tränar).

BOKNINGS- OCH BETALNINGSVILLKOR
För att ta del av våra boknings- och betalningsvillkor klicka här .


HUR MAN BOKAR GRUPP:

Klicka på "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget och därefter personnummer och kontaktuppgifter på personen som ska bokas. Du har nu skapat ett konto. Klicka sedan på den grupp som du vill boka och läs igenom informationen. Efter genomförd bokning kommer du att få en faktura skickad till dig. 


Har du redan ett konto kommer du få fylla i en engångskod när du ska logga in. Koden skickas till din mail! Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Information om gruppen öppnas i nytt fönster. Klicka på "Boka" längst ner. Efter genomförd bokning kommer du att få en faktura skickad till dig. 


OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.


Har ni frågor kontakta oss gärna på mail kansli@vaxjosimsallskap.com eller på telefon 0470-46650.