Anmälan till Sollentunagymnasterna

Välkomna till vårt bokningssystem

Här går det att boka plats i en av våra grupper. Så snart vi får ett återbud till en grupp och därmed en ledig plats blir den omedelbart bokningsbar för någon annan. Anmälan till grupper sker alltid via direktbokning till grupp, du behöver inte innan anmälan vara medlem för att boka plats i grupp.

Anmälan till hösten 2018

De som redan har en plats erbjuds möjlighet att anmäla till nuvarande grupp eller den grupp som föreslås för fortsatt träning fram till 12 juli kl. 10.00 då öppnar anmälan till samtliga grupper för alla medlemmar, för Parkourgrupperna gäller 16 juli kl. 10.00.

Anmälan för alla öppnar torsdag 19 juli  kl.10.00

Så här gör du anmälan:

Klicka på den blå knappen ”Logga in för att boka” och följ instruktionerna för att kunna göra en bokning. Det kan ta några minuter innan koden kommer till er mail.

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto utan måste logga in, välja en grupp och klicka på “Boka”.

Det går att sortera på önskad plats och hur mycket barnet fyller under året.

Grön siffra visar hur många lediga platser det finns i gruppen. Då gruppen är full står det "Fullbokad" i rött.
När bokningen är stängd står det "Ej bokningsbar".

Klicka på respektive grupp för mer information pris, förkunskaper och för att boka en plats.

När du hittat en grupp som passar. Klicka på "Boka" längst ner.

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail: kansli@sollentunagymnasterna.se

Sollentunagymnasterna
ORG NR: 814800-7043