SOL-flickornas GF - Bokning och återanmälan
ÅTERANMÄLAN OCH BOKNING AV PLATS I GRUPPER UTAN KRAV PÅ FÖRKUNSKAPER

Uppdaterad 2018-09-28

LEDIGA PLATSER I GRUPPER UTAN KRAV PÅ FÖRKUNSKAPER HÖSTEN 2018

Längst ner på denna sida kan man boka lediga platser i grupper som inte har krav på förkunskaper. Bokning kan ske fram till starten av höstlovet vecka 44 och kostnaden är densamma under hela den perioden även om en del av terminen har passerat.

När man bokar en ledig plats går det sedan bra att börja vid första träningstillfället efter det att man gjort bokningen. Se bokningssidan för gruppen för träningstider.

Lediga platser kan vid återbud eller strykningar dyka upp löpande även om gruppen just nu är full. Det kan även vara så att det blir möjligt att öka maxantalet aktiva i en grupp om vi får tag i fler tränare i den gruppen eller om vi under terminen kan starta en ny grupp.

De grupper som omfattas är de grupper som inte har krav på förkunskaper och som finns med på vårt schema på följande länk:

www.sol-flickorna.se/schema

Notera: I grupper med krav på förkunskaper kan fortfarande platser finnas eller dyka upp senare under terminen. Se annonser på sidan www.sol-flickorna.se/anmalan-fkFÖR ALLA BOKNINGAR GÄLLER

Börja alltid med att logga in. Vid t.ex. återanmälan eller anmälan som har speciella villkor så visas alla bokningsbara grupper först efter det att man har loggat in.

Har det i informationen angivits en speciell tid för när platser släpps? Se till att logga in i god tid innan dess (10-15 minuter) så ni hinner får engångskoden via e-post innan platserna blir bokningsbara.

Se till att ni loggar in med en e-postadress som är kopplad till den ni vill anmäla. T.ex. den e-postadress som ni fått information till om när platserna för den aktuella terminen. Se även till att ni har tillgång till den e-postadressen i samband med att ni loggar in så att ni kan ta emot engångskoden. (Kommer inte engångskoden så kolla eventuell skräppost samt att ni har skrivit in e-postadressen rätt.)


INFORMATIONEN NEDAN GÄLLER I FÖRSTA HAND VID SLÄPP AV NYA PLATSER TILL INTRESSELISTAN

Via denna bokningssida släpper vi platser till de grupper som inte har krav på förkunskaper. De släpps till de som inte redan är aktiva i föreningen utan som är anmälda till vår intresselista.

Samtliga bokningsbara grupper visas längst ner på denna sida och det är även där man loggar in för att kunna anmäla sig.

OBS! Vi rekommenderar starkt att bokningar görs från en enhet med stor skärm och mus som en bärbar eller stationär dator.

Vill ni se ett schema för samtliga grupper som inte har krav på förkunskaper hittar ni det på www.sol-flickorna.se/schema.

För grupper med krav på förkunskaper hittar ni eventuellt lediga platser på länken www.sol-flickorna.se/anmalan-fk. Platser i de grupperna bokas alltså inte via detta formulär. Det finns heller inte något schema på hemsidan för dessa grupper.


INFORMATION OM BOKNINGSSIDAN
För att vara förberedd när ni ska göra en bokning till en grupp utan krav på förkunskaper bör ni läsa vårt informationsbrev i god tid innan. Det går att ladda ner i PDF-format HÄR.


BETALNING
Avgiften för gruppen kommer att faktureras från kansliet via e-post direkt i samband med genomförd bokning. Fakturan kommer enbart via e-post och har alltid en betalningstid på 7 dagar.

Notera: Även om platsen reserveras/bekräftas i samband med bokningen så krävs även att fakturabeloppet är oss tillhanda senast på förfallodagen. Är fakturan obetald efter förfallodatum styrks platsen omgående och någon påminnelse sänds inte ut.


INFORMATION VID START I SOL-FLICKORNAS GF
Om bokningen gäller någon som inte har varit med i SOL-flickornas GF tidigare rekommenderar vi att ni läser vårat infoblad med de viktigaste uppgifterna som är bra att känna till. Det handlar t.ex. om klädsel, värdesaker och kallelser. Ni hittar det infobladet i PDF-format HÄR. Länk kommer även att finnas med i det bekräftelsemejl ni får efter genomförd bokning.


ÖVRIGT

Alla frågor besvaras av kansliet via e-post kansliet@sol-flickorna.se.

OBS! Det går inte att anmäla sig till intresselista via detta formulär. Anmälan till intresselistan kan enbart göras via följande länk: www.sol-flickorna.se/intresselistan. Däremot finns det inget krav att man är anmäld till intresselistan för att göra en anmälan här om det finns lediga platser.

Gör ni en nyregistrering här men sedan inte slutanmäler eller får plats i en grupp, t.ex. för att alla grupper är fulla eller platserna inte har släppts ännu, så hamnar den man har registrerat bara löst i vårt register och får inte info om nysläpp av lediga platser. Personen stryks sedan automatiskt utan vidare meddelande när vi kör rensningsrutiner enligt GDPR.


OBS! ANGÅENDE ÅLDER

Anmälan får enbart ske till grupper som är öppna för det födelseår som den som anmäls har. Görs anmälan till någon annan grupp kommer den strykas i samband med att vi tittar igenom anmälningarna (och trots att bekräftelse och fakturan på terminsavgiften har sänts ut). Är det två kompisar som vill gå tillsammans men som är födda olika år (intill varandra) går det dock bra om båda anmäler sig till den yngre gruppen.

Det kan också vara bra att känna till att grupperna för hösten och våren är desamma åldersmässigt. Det är inför varje höststart som vi flyttar upp alla aktiva ett år. Det är också inför hösten varje år som vi har flest platser lediga.