SOL-flickornas GF - Bokningssystemet
Direktbokning av plats i grupp utan krav på förkunskaper samt återanmälningar till dessa grupper inför en ny termin.

Ni måste logga in (görs nederst på sidan just innan grupplistan börjar) för att kunna göra en anmälan.

2018-02-05 - Uppdaterad - Några fler lediga platser kommer inte att släppas nu våren 2018. Skulle det bli återbud i grupperna så sparas de lediga platserna till hösten. Det för att vi måste ta höjd för att vi inte fören i juni vet vilka tider vi då kommer att ha och därmed hur många gymnaster som får plats.

I grupper med krav på förkunskaper kan fortfarande platser finnas eller dyka upp senare i vår. Se annonser på sidan www.sol-flickorna.se/anmalan-fk

SLÄPP AV LEDIGA PLATSER I GRUPPER UTAN KRAV PÅ FÖRKUNSKAPER INFÖR VÅREN 2018

Bokningen av lediga platser för våren 2018 kommer att öppna onsdagen den 10 januari.

För de som var aktiva i en grupp under hösten 2017 men missat att göra en återanmälan ges en ny chans från 17.00 den 10/1.

För de som står på intresselistan släpps platserna 18.00 den 10/1.

De grupper som omfattas är de grupper som inte har krav på förkunskaper och som finns med på vårt schema på följande länk:

www.sol-flickorna.se/schemaFÖR ALLA BOKNINGAR GÄLLER


Börja alltid med att logga in. Vid t.ex. återanmälan eller anmälan som har speciella villkor så visas alla bokningsbara grupper först efter det att man har loggat in.

Har det i informationen angivits en speciell tid för när platser släpps? Se till att logga in i god tid innan dess så ni hinner får engångskoden via e-post innan platserna blir bokningsbara.

Se till att ni loggar in med en e-postadress som är kopplad till den ni vill anmäla. Dvs den som ni fått information till om när platserna för våren släpps. Se även till att ni har tillgång till den e-postadressen i samband med att ni loggar in så att ni kan ta emot engångskoden.


INFORMATIONEN NEDAN GÄLLER I FÖRSTA HAND VID SLÄPP AV NYA PLATSER TILL INTRESSELISTAN

Via denna bokningssida släpper vi platser till de grupper som inte har krav på förkunskaper. De släpps till de som inte redan är aktiva i föreningen utan som är anmälda till vår intresselista.

Samtliga bokningsbara grupper visas längst ner på denna sida och det är även där man loggar in för att kunna anmäla sig.

OBS! Vi rekommenderar starkt att bokningar görs från en enhet med stor skärm och mus som en bärbar eller stationär dator.

Vill ni se ett schema för samtliga grupper som inte har krav på förkunskaper hittar ni det på www.sol-flickorna.se/schema.

För grupper med krav på förkunskaper hittar ni eventuellt lediga platser på länken www.sol-flickorna.se/anmalan-fk. Platser i de grupperna bokas alltså inte via detta formulär. Det finns heller inte något schema på hemsidan för dessa grupper.

INFORMATION OM BOKNINGSSIDAN
För att vara förberedd när ni ska göra en bokning till en grupp utan krav på förkunskaper bör ni läsa vårt informationsbrev i god tid innan. Det går att ladda ner i PDF-format HÄR.

BETALNING
Avgiften för gruppen kommer att faktureras från kansliet via e-post direkt i samband med genomförd bokning. Fakturan kommer enbart via e-post och har alltid en betalningstid på 7 dagar.

Notera: Fakturabeloppet vara oss tillhanda senast på förfallodagen. Är fakturan obetald efter förfallodatum styrks platsen omgående och någon påminnelse sänds inte ut.

INFORMATION VID START I SOL-FLICKORNAS GF
Om bokningen gäller någon som inte har varit med i SOL-flickornas GF tidigare rekommenderar vi att ni läser vårat infoblad med de viktigaste uppgifterna som är bra att känna till. Det handlar t.ex. om klädsel, värdesaker och kallelser. Ni hittar det infobladet i PDF-format HÄR. Länk kommer även att finnas med i det bekräftelsemejl ni får efter genomförd bokning.

ÖVRIGT

Alla frågor besvaras av kansliet via e-post kansliet@sol-flickorna.se.

OBS! Det går inte att anmäla sig till intresselista via detta formulär. Gör ni en nyregistrering här men sedan inte slutanmäler till en grupp, t.ex. för att alla grupper är fulla eller platserna inte har släppts ännu, så hamnar den man har registrerat bara löst i vårt register och får inte info om nysläpp av lediga platser.

OBS! ANGÅENDE ÅLDER

Anmälan får enbart ske till grupper som är öppna för det födelseår som den som anmäls har. Görs anmälan till någon annan grupp kommer den strykas i samband med att vi tittar igenom anmälningarna (och trots att fakturan på terminsavgiften har sänts ut). Är det två kompisar som vill gå tillsammans men som är födda olika år går det bra om båda anmäler sig till den yngre gruppen.

Det kan också vara bra att känna till att grupperna för hösten och våren är desamma åldersmässigt. Det är inför varje höststart som vi flyttar upp alla aktiva ett år. Det är också inför hösten varje år som vi har flest platser lediga. Vi försöker i möjligaste mån att alltid ange födelseår och inte ålder i bokningssystemet.