SOL GF - Bokning och återanmälan
ÅTERANMÄLAN OCH BOKNING AV PLATS I GRUPPER UTAN KRAV PÅ FÖRKUNSKAPER

Uppdaterad 2020-01-26

Är du osäker på hur bokningssidan fungerar kan du titta på vår instruktionsfilm: https://www.youtube.com/watch?v=wP-WcE5S6zg


ÅTERANMÄLAN TILL VÅREN 2020 FÖR AKTIVA SOM GICK I EN GRUPP HÖSTEN 2019

Den ordinarie perioden för återanmälan till våren 2020 för aktiva som gick i en grupp utan krav på förkunskaper hösten 2019 är stängd. Dock kan ni, om ni gick i en grupp under hösten 2019 och missade att göra en återanmälan under den aktuella perioden, boka en plats från 19.30 onsdagen den 29/1. Se mer nedan under info till intresselistan.

INTRESSELISTAN: LEDIGA PLATSER I GRUPPER UTAN KRAV PÅ FÖRKUNSKAPER VÅREN 2020
Nyanmälan från intresselistan till grupper utan krav på förkunskaper öppnar onsdagen den 29/1 kl. 20.00 och man kan, om man lyckas boka en plats, börja från första träningsdagen efter det.

Information kommer sändas ut via e-post till alla på intresselistan. I informationen som sänds ut via e-post finns även en efterlysning av tränare med tidigare erfarenhet.

Grupper som inte har några lediga platser visas inte i bokningslistan nedan. Grupper som visas har i skrivande stund (26/1) 1-12 lediga platser men det kan komma att ändras ända fram till det att platserna släpps.

OBS: Notera att det krävs en aktiv anmälan för att kunna få en plats. Inga platser fördelas automatiskt efter någon kötid. Notera även att antalet lediga platser till vårterminen är extremt begränsade och att det i många grupper saknas plats helt.
SNABBMANUAL FÖR BOKNINGSSIDAN

Steg 1 - 4 kan göras innan klockslaget då platserna släpps.

1. Klicka på "Logga in för att boka" nedan.
2. Logga in med en e-postadress som är kopplad till den aktive ni ska göra en bokning för.
3. Välj den aktive.
4. Välj det födelseår som den aktive har för att sortera bort ej aktuella grupper.
5. Se till att uppdatera sidan efter det klockslag som platserna släpps om ni loggat in före det.
6. Välj den grupp ni vill boka. Notera att även om det står att det finns lediga platser kan de hinna reserveras av andra.
7. Klicka på "Reservera en plats".
8. Granska bokningen så ni gjort den till rätt grupp och till rätt åldersklass och godkänn villkoren. Notera även träningstider, plats(er) samt startdatum.
9. Slutför bokningen inom 5 minuter genom att klicka på "Genomför bokningen"
10. Betala den utsända fakturan inom 7 dagar.

OBS! Beräknat antal lediga platser och även antalet grupper kan ändras ända fram till det att platserna släpps! Vid återanmälan så spelar det ingen roll när under återanmälningstiden som återanmälan görs.

När platserna släpps till intresselistan så är det först till kvarn som gäller och många grupper kan bli fulltecknade blixtsnabbt.