SOL GF - Bokning och återanmälan
ÅTERANMÄLAN OCH BOKNING AV PLATS I GRUPPER UTAN KRAV PÅ FÖRKUNSKAPER

Uppdaterad 2019-02-12

En informationsfilm om hur bokningssidan fungerar finns på: https://www.youtube.com/watch?v=wP-WcE5S6zg

ÅTERANMÄLAN TILL VÅREN 2019 FÖR AKTIVA FRÅN HÖSTEN 2018

Återanmälan för aktiva som gick i en grupp utan krav på förkunskaper under hösten 2018 är stängd för våren 2019.

Extragymnastik cheerleading våren 2019

Gäller för de som redan är inskrivna i en grupp i cheerleading våren 2019 eller som får en plats i samband med att lediga platser släpps till intresselistan enligt info för de som står på intresselistan nedan.

Logga in via den blå knappen under informationstexten på sidan så öppnas under rubriken/fliken Cheer extra en möjlighet att boka extragymnastik för våren 2019. Beroende på vilken ordinarie grupp den aktiva är inskriven i så blir en av de tre grupperna med extragymnastik bokningsbar när ni loggat in (så länge platserna räcker).

Anmälan är öppen fram till och med vecka 8 2019.


LEDIGA PLATSER I GRUPPER UTAN KRAV PÅ FÖRKUNSKAPER VÅREN 2019
Gäller de som ännu inte går i en grupp i SOL GF utan finns med på intresselistan

Nyanmälan till grupper utan krav på förkunskaper är nu stängd för våren 2019. Eventuellt lediga platser som dyker upp kommer att släppas i september 2019.FÖR ALLA BOKNINGAR GÄLLER

Börja alltid med att logga in via den blå knappen nedan. Vid t.ex. återanmälan eller anmälan som har speciella villkor så visas alla bokningsbara grupper först efter det att man har loggat in.

Har det i informationen angivits en speciell tid för när platser släpps? Se till att logga in i god tid innan dess (10-15 minuter) så ni hinner får engångskoden via e-post innan platserna blir bokningsbara.

Se till att ni loggar in med en e-postadress som är kopplad till den ni vill anmäla. T.ex. den e-postadress som ni fått information till om när platserna släpps för den aktuella terminen. Se även till att ni har tillgång till den e-postadressen i samband med att ni loggar in så att ni kan ta emot engångskoden. (Kommer inte engångskoden så kolla eventuell skräppost samt att ni har skrivit in e-postadressen rätt.)


INFORMATIONEN NEDAN GÄLLER I FÖRSTA HAND VID SLÄPP AV NYA PLATSER TILL INTRESSELISTAN

Via denna bokningssida släpper vi platser till de grupper som inte har krav på förkunskaper. De släpps till de som inte redan är aktiva i föreningen utan som är anmälda till vår intresselista.

Samtliga bokningsbara grupper visas längst ner på denna sida och det är även där man loggar in för att kunna anmäla sig. Det inte säkert att det finns lediga platser i alla grupper utan krav på förkunskaper.

OBS! Vi rekommenderar starkt att bokningar görs från en enhet med stor skärm och mus som en bärbar eller stationär dator.

Vill ni se ett schema för samtliga grupper som inte har krav på förkunskaper hittar ni det på www.sol-flickorna.se/schema.

För grupper med krav på förkunskaper hittar ni eventuellt lediga platser på länken www.sol-flickorna.se/anmalan-fk. Platser i de grupperna bokas alltså inte via detta formulär. Det finns heller inte något schema på hemsidan för dessa grupper.


INFORMATION OM BOKNINGSSIDAN
För att vara förberedd när ni ska göra en bokning till en grupp utan krav på förkunskaper bör ni läsa vårt informationsbrev i god tid innan. Det går att ladda ner i PDF-format HÄR.


BETALNING
Avgiften för gruppen kommer att faktureras från kansliet via e-post direkt i samband med genomförd bokning. Fakturan kommer enbart via e-post och har alltid en betalningstid på 7 dagar.

Notera: Även om platsen reserveras/bekräftas i samband med bokningen så krävs även att fakturabeloppet är oss tillhanda senast på förfallodagen. Är fakturan obetald efter förfallodatum styrks platsen omgående och någon påminnelse sänds inte ut.


INFORMATION VID START I SOL GF
Om bokningen gäller någon som inte har varit med i SOL GF tidigare rekommenderar vi att ni läser vårat infoblad med de viktigaste uppgifterna som är bra att känna till. Det handlar t.ex. om klädsel, värdesaker och kallelser. Ni hittar det infobladet i PDF-format HÄR. Länk kommer även att finnas med i det bekräftelsemejl ni får efter genomförd bokning.


ÖVRIGT

Alla frågor besvaras av kansliet via e-post kansliet@sol-flickorna.se.

OBS! Det går inte att anmäla sig till intresselista via detta formulär. Anmälan till intresselistan kan enbart göras via följande länk: www.sol-flickorna.se/intresselistan. Däremot finns det inget krav att man är anmäld till intresselistan för att göra en anmälan här om det finns lediga platser.

Gör ni en nyregistrering här men sedan inte slutanmäler eller får plats i en grupp, t.ex. för att alla grupper är fulla eller platserna inte har släppts ännu, så hamnar den man har registrerat bara löst i vårt register och får inte info om nysläpp av lediga platser. Personen stryks sedan automatiskt utan vidare meddelande när vi kör rensningsrutiner enligt GDPR.


OBS! ANGÅENDE ÅLDER

Anmälan får enbart ske till grupper som är öppna för det födelseår som den som anmäls har. Görs anmälan till någon annan grupp kommer den strykas i samband med att vi tittar igenom anmälningarna (och trots att bekräftelse och fakturan på terminsavgiften har sänts ut). Är det två kompisar som vill gå tillsammans men som är födda olika år (intill varandra) går det dock bra om båda anmäler sig till den yngre gruppen.

Det kan också vara bra att känna till att grupperna för hösten och våren är desamma åldersmässigt. Det är inför varje höststart som vi flyttar upp alla aktiva ett år. Det är också inför hösten varje år som vi har flest platser lediga.