Direktanmälan till Södertälje Simsällskap

Välkomna till vårt bokningssystem

Vid bokning får du en faktura. För att bokningen ska gälla måste fakturan betalas inom utsatt tid.

Hjälp hur man bokar finns HÄR

Finns det ledig plats i någon av våra grupper kan du se detta här nedan. OBS att du måste logga in under förtursperioden.

Klicka på gruppen för att få upp mer information om den samt vilka förkunskaper som behövs.

Information om SIMHOPP: simhopp@sss.se.

Vattenpolo: Krav kunna ta sig fram på djupt vatten.

Anmälan till Vårterminen öppnar 1/12 för nya medlemmar och 24/11 för er som är medlemmar.

SIMSKOLANS Baddare och Pingvin silver startar vecka 2, 2021

Vill ni anmäla er till simskolan gäller följande förkunskaper:

Baddaren

Förkunskaper: Inga. Barnet måste fylla minst 4 år under terminens gång samt bottna i bassängen(80-90 cm djup)

Pingvinen Silver

Förkunskaper: Flyta på rygg med efterföljande rotation, kunna grunderna i frisim och ryggsim

SIMSKOLANS Pingvin guld, Fisk, Haj startar vecka 2, 2021

Pingvinen Guld (OBS att ditt barn ska vara trygg med att hoppa i på djupt vatten utan simhjälp innan de får börja i djupa bassängen)

Förkunskaper: 10 meter simning på grunt vatten

Fisken

Förkunskaper: 10 meters simning i mag- respektive ryggläge

Hajen

Förkunskaper: 50 meter frisim, 50 meter bröstsim, 25 meter ryggsim samt dyk från kanten

Teknik

Förkunskaper avklarad Hajennivå

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail info@sss.se eller på telefon 08 550 304 44.