Direktanmälan till Södertälje Simsällskap

Välkomna till vårt bokningssystem

Vi öppnar anmälan till simskolan med kursstart vecka 2, 2019 för befintliga medlemmar den 3 December!

Anmälan för nya medlemmar öppnas 9 December!

Vid bokning får du en faktura. För att bokningen ska gälla måste fakturan betalas inom utsatt tid.

Hjälp hur man bokar finns HÄR

Finns det ledig plats i någon av våra grupper kan du se detta här nedan. Ni kan filtrera på ålder.

Klicka på gruppen för att få upp mer information om den samt vilka förkunskaper som behövs.

Vill ni anmäla er till SIMHOPP väljer ni en Simhopp Bredd grupp.

Vill ni anmäla er till simskolan gäller följande förkunskaper:

Baddaren

Förkunskaper: Inga. Barnet måste fylla minst 4 år under terminens gång samt bottna i bassängen(80-90 cm djup)

Pingvinen Silver

Förkunskaper: Flyta på rygg med efterföljande rotation, kunna grunderna i frisim och ryggsim

Pingvinen Guld (OBS att ditt barn ska kunna simma tryggt på djupt vatten utan simhjälp innan de får börja i djupa bassängen)

Förkunskaper: 10 meter simning på grunt vatten

Fisken

Förkunskaper: 10 meters simning i mag- respektive ryggläge

Hajen

Förkunskaper: 50 meter frisim, 50 meter bröstsim, 25 meter ryggsim samt dyk från kanten

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail info@sss.se eller på telefon 08 550 304 44.