Jönköping Simsällskaps anmälningssida
Välkommen till Jönköping Simsällskaps anmälningssida

ANMÄLAN UNDER VÅREN 2018
  • 5/2 kl. 10.00 Babysim/Småbarnssim Nybörjargrupper
  • 24/2 kl. 10.00 Babysim/Småbarnssim Påbyggnadsgrupper (för de som går omgång 1 2018)
  • 5/3 kl. 10.00 Babysim/Småbarnssim Påbyggnadsgrupper  (för nya medlemmar)
  • 6/3 kl. 10.00 Återanmälan simskola från 3år och uppåt (för de medlemmar som går vinter 17/18)
  • 8/3 kl. 10.00 Nyanmälan simskola från 3år och uppåt (för nya medlemmar)

OBS! LOGGA IN FÖR ATT SE VILKA GRUPPER SOM ÄR BOKNINGSBARA
Finns det ledig plats i våra grupper kan du se det nedan.

Klicka på gruppen för att få upp mer information om den.

Är ni osäkra på vilken grupp som passar ert barn? Mer info på vår hemsida

Ändrade tider
Vi kan tvingas ställa in en kurs före kursstart om deltagarantalet är färre än 5 st. Ni har då rätt att återfå hela deltagaravgiften.

Hur man bokar:
Ny medlem

Klicka på den blå knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post. En engångskod mailas till din e-postadress (ev. kolla skräppost). Skriv in engångskoden och därefter deltagarens personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Klicka sedan på den grupp du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer få ett mail som bekräftelse på din bokning.

Befintlig medlem

Har du redan ett konto klicka på den blå knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post. En engångskod mailas till din e-postadress (ev. kolla skräppost). Skriv in engångskoden och välj vilken medlem du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer få ett mail som bekräftelse på din bokning.

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp genom att skapa ett konto.

Om det är fullt i önskad grupp kan man ställa sig i kö HÄR

Har ni frågor kontakta oss: jss@jonkopingss.se // 036-17 27 60

Jönköpings Simsällskap