Bokning till NIF-gymnasterna Trollhättan

Välkomna till NIF-gymnasterna Trollhättans bokningsportal

Hur man bokar:

Ny medlem
1. Klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka".

2. Fyll i din e-post i första steget och därefter ditt/ditt barns personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto, det mailas en engångskod till din e-postadress. Det kan ta någon minut innan koden kommer till din mail.

3. Skriv in engångskoden

4. Välj vilken medlem som du vill boka.
5. Klicka på den grupp som du vill boka.

6. Klicka på "Boka" längst ner.

7. Betala sker med kort. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

Befintlig medlem ( du som var med förra  verksamhetsåret)

1. Klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka".

2. Fyll i din e-post (den du registrerat hos oss), det mailas nu en engångskod till din e-postadress. Det kan ta någon minut innan koden kommer till din mail. Får du ett felmeddelande kan det vara fel mailadress som är kopplad till medlemmen. Kontakta kansliet om du vill justera adressen.

3. Skriv in engångskoden.

4. Välj vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare".

5. Klicka på den grupp som du vill boka.(Våra åldersgrupper = 4-5 år födda 2014-2015, 6-7 år födda 2012-2013, 8-9 år födda 2010-2011.10-11 år föda 2008-2009. Tonåringar 12+ födda 2007 och tidigare. 14+ födda 2005 och tidigare o.s.v). Du kan endast boka en grupp. Kontakta kansliet om du önskar delta i fler grupper.

6. Klicka på "Boka" längst ner.

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail kansli@nifgymnasterna.se eller på telefon 0520-30820.

NIF-gymnasterna Trollhättan
ORG NR: 863000-9028