Bokning till LUGI Judo

Välkomna till LUGI Judo bokningssystem!

1. Boka dig i fakturagrupp. (Judolekis, Endast Judofysträning, Funkis Barn, Supporter, Barn och Ungdom t.o.m 20 år, Vuxna fr.o.m 21 år)
  2. Boka dig i träningsgrupp. (Judolekis, Avancerad Ungdom, Judo Barn, Funkis, N1, N2, Judofys osv. osv.)

Del 1. Boka dig i fakturagrupp.

1. Gå till hemsidan www.lugijudo.se, klicka på Bli medlem!

2. Du hamnar på Bokning till Lugi Judo sidan

3. Klicka på Logga in för att boka, ange din mailadress

4. Skriv in din engångskod som skickats till din mailadress, klicka Logga in

5. Välj en deltagare

6. Välj något av alternativen under Termins- och medlemsavgift, t.ex. Barn och Ungdom t.o.m. 20 år, Judolekis, Endast Judofysträning, Funkis Barn, Supporter, Vuxna fr.o.m 21 år

7. Klicka på Reservera en plats

8. Klicka i Läst och accepterar villkoren, klicka på Genomför bokning

Del 2. Boka dig i träningsgrupp.

9. När betalningen är genomförd kan du välja och boka dig i vilken träningsgrupp/grupper som ditt barn ska gå i. (1 anmälan för varje grupp. Ska barnet gå i flera grupper så gör du 1 anmälan till varje grupp). Du ska inte filtrera något utan det ska stå Visa alla platser och 2017, 0 år (1)

Har du frågor så hör gärna av dig till info@lugijudo.org

LUGI Judoklubb
ORG NR: 845002-4297