Bokning till LUGI Judo

Hej!

Kul att du vill börja träna judo i LUGI Judo!

Välkommen till vårt bokningssystem!

Bokningssystemet är i två steg (Steg 1 och Steg 2)

Steg 1. Boka in dig i Termins- och medlemsavgift (vilken medlemsavgift du kommer att bli debiterad)

1. Gå till hemsidan www.lugijudo.se, klicka på Bli medlem!

2. Du hamnar på Bokning till LUGI Judo sidan (den du är på nu)

3. Klicka på Logga in för att boka (blå knapp)ange din mailadress för att få en engångskod

4. Skriv in din engångskod som skickats till din mailadress, klicka på Logga in

5. Välj deltagare

6. Välj något av alternativen under Termins- och medlemsavgift (Funkis Barn, Judolekis, Ungdom t.o.m. 20 år, Vuxna fr.o.m. 21 år)

7. Klicka på Reservera en plats

8. Klicka i Läst och accepterar villkoren, klicka på Genomför bokning

Steg 2. Boka dig i Träningsgrupp

9. När betalningen är genomförd kan du välja och boka dig i vilken träningsgrupp som du eller ditt barn ska gå i.

OBS! Du ska inte filtrera något utan det ska stå Visa alla platser och 2018, 0 år (1)

Har du frågor så hör gärna av dig till info@lugijudo.org

Genom att sända in Er anmälan godkänner Ni att vi använder uppgifterna i vårt medlemsregister.
Ni godkänner även att namnuppgifter (förnamn och efternamn), resultat, bilder och annan föreningsanknuten information om medlemmen, i samband med uppvisning eller tävling, kan publiceras i vår klubbtidning på vår hemsida (eller liknande informationsplats) samt i informationsmaterial för föreningen samt att de publicerade uppgifterna kan vara kvar där de blivit publicerade även om medlemmen väljer att sluta i föreningen.

Ni som önskar skyddad identitet, mailar info@lugijudo.org alla era uppgifter, så ser vi till så att de läggs in med skydd.

LUGI Judoklubb
ORG NR: 845002-4297