Anmälan till Trelleborgs FF

Nedan ser ni bokningsbara camp, akademiträningar och fotbollsskolor.

Mer info hittar ni på vår hemsida:
Akademiträning

Fotbollsskola

Steg 1,

Logg in
Välj grupp och boka dig.
Ni får en faktura som bekräftelse på er anmälan.

Steg 2,

Vid bokning till Akademiträning Påsklov - vänligen fyll även i detta formulär för att välja klädstorlek >> Gå till formuläret

Vid bokning till Fotbollsskolan - vänligen fyll även i detta formulär för att välja klädstorlek >> Gå till formuläret

Vid bokning till Akademiträning Höstlov - vänligen fyll även i detta formulär för att välja klädstorlek >> Gå till formuläret

Hur man bokar:

Ny medlem

Klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget och därefter ditt/ditt barns personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka.

Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

Befintlig medlem

Har du redan ett konto klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail  kristian.haynes@tff.m.se eller på telefon 0703-202244 eller på

info@tff.m.se eller telefon kansli 0410-57780