Bokning till Trelleborgs FF

Trelleborgs FF:s Akademiträningar 2017

Se hit alla tjejer och killar födda 2004 -2007!

Påsklovet den 10/4 – 12/4 För alla födda 2004 – 2007          (80 Platser)

(sista anmälningsdag 31/3)

Höstlovet den 30/10 – 1/11 För alla födda 2004 – 2007 (80 Platser)

(sista anmälningsdag 20/10)

Ni får tillsammans med våra duktiga instruktörer möjligheten att förbättra era färdigheter inom det breda området fotboll. I vår Akademiträning erbjuder vi tre dagar med dubbelpass, där ena passet är ett rent fotbollspass och det andra passet fokuserar vi på teknik och fotbollsrelaterad fys (löpteknik, reaktionsträning, styrka, balans, koordination och motorik). Vi vill hjälpa er med att utveckla och fylla verktygslådan med ännu fler verktyg, samtidigt som vi vill stärka er kroppskontroll.

För dig som är målvakt kommer det att erbjudas specifik målvaktsträning

Program:

Fotbollsträning 09.00 - 11.00 samt 12.30 – 14.30

Lunch 11.00 – 12.30

Vi kommer att bedriva ett pass inomhus (Söderslättshallen)

och ett pass utomhus (Vångavallens konstgräs)

Kostnad 750kr

I priset ingår, t-shirt, shorts och strumpor från vår samarbetspartner Nike, vattenflaska och lunch under tre dagar samt ett lättare mellanmål (frukt) varje dag. För anmälan & betalning gå in på http://www.trelleborgsff.se/ungdom/akademitraning

Anmälan är nu öppen (det finns begränsat antal platser! Först till kvarn)

Efteranmälan kostar 995 kr.

Ledare: Huvudledare är Kristian Haynes & Jimmi Olsson som kommer att kompletteras med fler duktiga ledare från vår verksamhet.

Trelleborgs FF:s Fotbollsskola 2017

Se hit alla tjejer och killar!

TFFs Fotbollsskola

Vecka. 25 den 19/6 – 22/6 För alla födda 2004 – 2006           (150 Platser) (sista anmälningsdag 9/6)

Vecka. 26 den 26/6 – 29/6 För alla födda 2007 – 2010           (150 Platser) (sista anmälningsdag 16/6)

Om du gillar att spela fotboll eller om du är nyfiken på att börja spela, då vill du inte missa detta! Vi erbjuder roliga och spännande fotbollsdagar med duktiga tränare som sätter fotbollsindividen i centrum.

För dig som är målvakt kommer det att erbjudas specifik målvaktsträning

Program:

Fotbollsträning 09.00 - 11.00 + 12.30 - 14.30

Lunch 11.00 – 12.30

Kostnad 1095kr (efteranmälan kostar 1395 kr.)

I priset ingår fotboll, t-shirt från vår nya samarbetspartner Nike, vattenflaska och lunch under fyra dagar samt ett lättare mellanmål (frukt) varje dag. För anmälan & betalning gå in på http://www.trelleborgsff.se/ungdom/fotbollsskola

Ledare: Huvudledare är Kristian Haynes, Jimmi Olsson och Stefan Jönsson som kommer att kompletteras med fler duktiga ledare från vår verksamhet.

Fotboll – Glädje – Gemenskap – Tillhörighet – Kamratskap

Bästa fotbollshälsningar

Mattias Kronvall – Trelleborgs FF

Vill du anmäla dig till Trelleborgs FF?

Nedan ser ni bokningsbara camp och grupper.  Klicka på gruppen för att få upp mer information.

Mer info hittar ni på vår hemsida www.trelleborgsff.se

Steg 1,

Logg in och boka dig.

Steg 2,

Vid bokning till Akademiträning Påsklov - vänligen fyll även i detta formulär för att välja tröjstorlek >> Gå till formuläret

Vid bokning till Fotbollsskolan - vänligen fyll även i detta formulär för att välja tröjstorlek >> Gå till formuläret

Vid bokning till Akademiträning Höstlov - vänligen fyll även i detta formulär för att välja tröjstorlek >> Gå till formuläret

Hur man bokar:

Ny medlem

Klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget och därefter ditt/ditt barns personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka.

Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

Befintlig medlem

Har du redan ett konto klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail  kristian.haynes@tff.m.se eller på telefon 0703-202244 eller på

info@tff.m.se eller telefon kansli 0410-57780