Bokning till Falu GK

Välkommen till vårt bokningssystem

Alla våra träningsgrupper & läger visas nedan. Du kan filtrera på ålder och plats. Klicka på gruppen för att ta del av mer information. Är du osäker på vilken grupp som passar ditt barn/dig bäst gå in på vår hemsida för mer info: www.falugk.se

Bokningen för vårens grupper öppnar i följande prioriteringsordning:

1. 3/12: Bokning/förtur till grupp enligt föregående termin.

2. 9/12: Bokning/förtur för alla föreningens medlemmar att kunna byta grupp inom föreningen.

3. 16/12: Bokning öppnar för icke medlemmar.

Hur du bokar:

Befintlig medlem

Klicka på den blå knappen "Logga in för att boka". Fyll i den e-postadress du sedan tidigare anmält via anmälningsformuläret på hemsidan. Det skickas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden (giltig i 20 min). Därefter får du välja vilken medlem du vill boka. Finns det fler personer i familjen som ska bokas in i grupp klicka på medlemmens namn eller "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp du vill boka. För att komma vidare, klicka på "Reservera en plats" längst ner. Du kommer nu ta del av och acceptera köpvillkoren. För att boka platsen klicka på "Genomför bokning" längst ner. Du kommer nu vidare till kortbetalningen och får därefter en bekräftelse på din bokning via e-post.

Ny medlem

Klicka på den blå knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget och därefter ditt/ditt barns personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har härmed skapat ett konto. Det skickas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem du vill boka till grupp.
Klicka på den grupp du vill boka. Klicka på "Reservera en plats" längst ner. Du kommer nu ta del av och acceptera köpvillkoren. För att boka platsen klicka på "Genomför bokning" längst ner. Du kommer nu vidare till kortbetalningen och får därefter en bekräftelse på din bokning via e-post.

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

Har du frågor kontakta oss gärna via e-post: info@falugk.se

Falu Gymnastikklubb
ORG NR: 802474-5138