Bokning till Cirkus Cirkör Ideell Förening 2019

Välkomna till Cirkus Cirkörs bokningssystem i SportAdmin!
Här nedan kan du boka kurs. Sportlovsuppehåll på kurserna vecka 9. Den 2-8 mars är det tredje kurstillfället och sista möjlighet att hoppa in i vårens kurser. (Förutom halvterminskursen i Funline)

Om bokningen har gått igenom så får du en bekräftelse/faktura till din e-post.
Nycirkuskurs är ett annat ord för samtida cirkus. Man kan gå våra nycirkuskurser flera terminer utan att flytta till en annan grupp  och man tränar utifrån sina egna förutsättningar. Gruppen består både av nya och gamla deltagare. Nycirkuskurs betyder inte nybörjarkurs!
Nycirkus är en internationell verksamhet och vi har pedagoger från hela världen. Ibland kan det därför vara pedagoger som jobbar på kursen som mest pratar engelska.

Obs! Respektera våra åldersgränser! Om barnet inte uppfyller ålderskravet är det inte säkert att vi accepterar bokningen. För att boka ditt barn till cirkuslek och familjecirkus behöver barnet antingen ha fyllt fem eller fylla fem högst en månad efter terminsstart. Läs också igenom kravspecifikationerna för kursen innan du bokar och hör av dig om du har frågor kring detta!

Väntelista
När kurserna blir fulla kan man anmäla sig till en väntelista för aktuell termin. Väntelista VT20. Vid avbokning innan kursstart och upp till tre kurstillfällen in på terminen så släpper vi in nya deltagare som står på väntelistan. Varje termin så skapas en ny väntelista så köplatsen hänger inte kvar mellan terminerna.
Observera att väntelistan bara gäller fulla kurser under aktuell termin. Om plats finns på kursen så bokar du.

Hur man bokar:

Befintlig medlem

Har du redan ett konto så kan du klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det mejlas nu en engångskod till din e-postadress. Skriv in engångskoden på bokningssidan. Därefter får du välja vilken medlem du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mejl som bekräftelse på din bokning.

Ny medlem

Du behöver vara minst 18 år för att göra en bokning. Klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget och därefter deltagarens personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Det mejlas nu en engångskod till din e-postadress. Skriv in engångskoden på inloggningssidan. Därefter får du välja vilken medlem  du vill boka.
Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mejl som bekräftelse på din bokning.

Om deltagaren är registrerad sen tidigare i SportAdmin i en annan idrottsförening så måste du använda samma e-post som redan är registrerad på deltagaren i den föreningen. (Man kan logga in med olika e-post-adresser så länge alla är registrerade på deltagarens konto.)

Se dina bokningar och uppdatera kontaktuppgifter
Du kan när som helst logga in igen på denna bokningssida genom att få en ny engångskod. Klicka bort popup-rutan för att skapa ny bokning och klicka sedan på knappen "Mina sidor". Där kan du också ändra kontaktuppgifter och lägga till en mejladress för målsman som vill ha utskick.

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

Har ni frågor kontakta oss gärna på mejlen kurser@cirkor.se eller på telefon 08-531 99 844
Obs! Har ert barn allergier eller särskilda behov som kan vara bra för oss att veta så får ni gärna ringa och meddela det.

Cirkus Cirkör Ideell Förening
ORG NR: 802401-3248