Bokning till Cirkus Cirkör Ideell Förening 2019

Välkomna till Cirkus Cirkörs bokningssystem i SportAdmin!

  • Återanmälan för höstens deltagare till vårens kurser startar den 27 november klockan 14.00. Mer info om återanmälan har skickats via mejl.
  • Anmälan för nya deltagare till vårens kurser sätter igång den 10 december kl 14.00. Om du/ditt barn vill få en påminnelse innan vi släpper kursbokningen för nya deltagare så kan du registrera din mejladress på en särskild intresselista för vårens kursbokning registrera ditt namn och din epost här!
Bra att veta
Nycirkuskurs är ett annat ord för samtida cirkus. Man kan gå våra nycirkuskurser flera terminer utan att flytta till en annan grupp  och man tränar utifrån sina egna förutsättningar. Gruppen består både av nya och gamla deltagare. Nycirkuskurs betyder inte nybörjarkurs!
Nycirkus är en internationell verksamhet och vi har pedagoger från hela världen. Ibland kan det därför vara pedagoger som jobbar på kursen som mest pratar engelska.

Obs! Respektera våra åldersgränser! Om barnet inte uppfyller ålderskravet är det inte säkert att vi accepterar bokningen. Läs också igenom kravspecifikationerna för kursen innan du bokar och hör av dig om du har frågor kring detta!

Väntelista
När det gäller höstens terminskurser kan man inte längre ställa sig på väntelistan eftersom mer än tre veckor har gått och vi inte längre släpper in nya deltagare i kurserna.
Observera att väntelistan bara gäller fulla kurser under aktuell termin.
 
Hur man bokar: 

Befintlig medlem

Har du redan ett konto så kan du klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det mejlas nu en engångskod till din e-postadress. Skriv in engångskoden på bokningssidan. Därefter får du välja vilken medlem du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mejl som bekräftelse på din bokning.


Ny medlem

Klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget och därefter ditt/ditt barns personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Det mejlas nu en engångskod till din e-postadress. Skriv in engångskoden på inloggningssidan. Därefter får du välja vilken medlem  du vill boka.
Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mejl som bekräftelse på din bokning.

Om deltagaren är registrerad sen tidigare i SportAdmin i en annan idrottsförening så måste du använda samma e-post som redan är registrerad på deltagaren i den föreningen. (Man kan logga in med olika e-post-adresser så länge alla är registrerade på deltagarens konto.)


Se dina bokningar och uppdatera kontaktuppgifter
Du kan när som helst logga in igen på denna bokningssida genom att få en ny engångskod. Klicka bort popup-rutan för att skapa ny bokning och klicka sedan på knappen "Mina sidor". Där kan du också ändra kontaktuppgifter och lägga till en mejladress för målsman som vill ha utskick.


OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.


Har ni frågor kontakta oss gärna på mejlen kurser@cirkor.se eller på telefon 08-531 99 844
Obs! Har ert barn allergier eller särskilda behov som kan vara bra för oss att veta så får ni gärna ringa och meddela det.

Cirkus Cirkör Ideell Förening
ORG NR: 802401-3248
kurser@cirkor.se, 0853199844
Köpvillkor
Handla säkert med: