Bokning till Strömstads Simskola

Välkomna till simskolans bokningssida.


Förnärvarande är simskolan full och vi kan inte ta in flera barn denna omgång. 

Hur hösten blir är ännu oklar då det utlovas en stor renovering av badhuset.Är ni osäkra på vilken grupp som passar ert barn bäst så ta en titt på vår hemsida för mer info klicka här


OBS Åldern är rekommenderad vi se gärna att man åtminstone fyller 5 den terminen man börjar simskolan. 


Hur man bokar: 


Ny medlem

Klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget och därefter ditt/ditt barns personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka.
Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.


Befintlig medlem

Har du redan ett konto klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.
OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.


Har ni frågor kontakta oss gärna på mail till stromstad.simskola@hotmail.se


Strömstads Simförening
ORG NR: 866001-2058
rohman_p@hotmail.com, 0702393012
Köpvillkor
Handla säkert med: