Bokning till vårterminen 2020

Välkomna till vårt bokningssystem

Om det finns det ledig plats i någon av våra grupper kan du se detta här nedan. Ni kan filtrera på födelseålder och på plats.

I våra bredd- och barngrupper har vi inget kunskapskrav utan vi går utifrån åldern.

Vårt mål är att kunna bedriva träningarna på en nivå som passar alla. När ett barn är redo att flyttas till en tävlingsgrupp från en breddgrupp så bestäms detta i samråd med gruppernas huvudledare samt barnet och dess föräldrar. Inför varje terminstart så tittar vi över detta.

www.staffanstorpsgk.se

Hur man bokar:

Befintlig medlem

Har du redan ett konto klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

Ny medlem

Klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget och därefter ditt/ditt barns personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka.
Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

Om en grupp är full så sätt gärna upp er på vår kölista här:

Vi hör av oss så fort det blir en plats ledig i gruppen

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail staffanstorpsgk@gmail.com

Staffanstorps GK
ORG NR: 802457-0783