Bokning

Välkomna till vårt bokningssystem

Höstterminen 2018 öppnar sin bokning måndag 28 maj kl 10:00 för dem som gått i vår simskola under våren 2018, för övriga öppnar anmälan måndag den 4 juni kl 10:00.

Finns det ledig plats i någon av våra grupper kan du se detta här nedan. Ni kan filtrera på ålder och på plats.

Klicka på gruppen för att få upp mer information om den samt vilka förkunskaper som behövs.

Är ni osäkra på vilken grupp som passar ert barn bäst så ta en titt på vår hemsida för mer info www.sk70.se

Hur man bokar:

Ny medlem

Klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden och därefter ditt personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

Befintlig medlem

Har du redan ett konto klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

OBS! Glöm inte att välja grupp! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

Genom att anmäla er till Simklubben 1970 's (SK70) aktiviteter godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register i enlighet EU:s GDPR direktiv och gällande svensk lagstiftning (personuppgiftslagen). Personuppgiftstlagen General Data Protection Regulation av EU (GDPR), syftar till att skydda människor mot att deras personliga integritet kränks genom behandling av personuppgifter. Personuppgifter är all slags information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisks person som är i livet. De personuppgifter som du lämnat till SK70 behandlar SK70 alltid korrekt och i enighet med god sed på gällande lagar. Personuppgifterna är nödvändiga för att SK70 ska kunna fullgöra sina åtaganden mot stat, kommun och förbund för att fungera. Som medlem kan du alltid begära att få veta vilka uppgifter som SK70 behandlar om dig. Du kan naturligtvis begära att uppgifter tas bort eller ändras de visar sig felaktiga eller ofullständiga.

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail kansli@sk70.se eller på telefon 033-255435.