Bokning till Föreningen Idla

Välkomna till vårt system för bokning och betalning! Vi tillämpar kortbetalning.

Hur man bokar:

Befintlig medlem
Klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därmed kommer dina uppgifter upp med automatik. Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Är ni osäkra på vilken grupp som passar ert barn rådgör med ledare. Klicka på "Boka" längst ner. Efter bokning och betalning får du ett mejl som bekräftelse på din bokning.

Ny medlem

Klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget och därefter ditt/ditt barns personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Om du är osäker på vilken grupp som passar ditt barn , se på vår hemsida för mer info.Klicka på "Boka" längst ner.  Efter bokning och betalning får du ett mejl som bekräftelse på din bokning.

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

Gymnaestradan i Dornbirn, Österrike 2019

Du är nu välkommen att göra en preliminär anmälan till Gymnaestradan 2019. Anmälningsavgiften är 500:- och skall betalas senast den 30/5 2018.

Barnlägerdagen 9 augusti 2018

Barnlägerdagen är en dag för dig som tränar Idla i någon av våra barngrupper och som antingen inte vill vara med på hela lägret eller är född senare än 2009 och därför inte får åka hela veckan ännu. Barnlägerdagen är en dag fylld av lek, bus, bad, god mat och IDLATRÄNING tillsammans med ledare och lägergänget som redan är på plats ute på Gålö. Till Gålö tar du dig enkelt med bil via Nynäsvägen, Dalarövägen. Möjlighet att åka kommunalt finns också. Ungefärlig lämningstid på Gålö är 10.00 och hämtas gör daglägerbarnen ungefär vid kl 20.00. När ditt barn är anmält får du mer information hemskickat.

Sommarlägret
Slutbetalning till sommarlägret skall betalas senast den 15 juni. Kostnad 3300 kr per deltagande barn.

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail foreningenidla@gmail.com

Föreningen Idla
ORG NR: 802406-8168