Bokning till Föreningen Idla

Välkomna till vårt system för bokning och betalning! Vi tillämpar kortbetalning.

Hur man bokar:

Befintlig medlem
Klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därmed kommer dina uppgifter upp med automatik. Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Är ni osäkra på vilken grupp som passar ert barn rådgör med ledare. Klicka på "Boka" längst ner. Efter bokning och betalning får du ett mejl som bekräftelse på din bokning.

Ny medlem

Klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget och därefter ditt/ditt barns personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Om du är osäker på vilken grupp som passar ditt barn , se på vår hemsida för mer info.Klicka på "Boka" längst ner.  Efter bokning och betalning får du ett mejl som bekräftelse på din bokning.

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

Förskolebarn 4-5 år, barnet ska ha fyllt fyra år vid terminsstart.

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail foreningenidla@gmail.com

Föreningen Idla
ORG NR: 802406-8168