Bokning till Bollnäs Simsällskap

Välkommen till vår bokning  av simskola och kurser

Finns det ledig plats i någon av våra grupper syns detta här nedan.

Är ni osäkra på vilken grupp som passar ert barn bäst, finner ni information under fliken Simskola.

Hur man bokar:
Ny medlem

Klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget och därefter ditt/ditt barns personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka.
Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

Befintlig medlem

Har du redan ett konto klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i den e-post du använde vid din förra bokning som finns registrerad hos oss i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto. Val av grupp måste göras för att bokningen ska bli fullständig.

Bollnäs Simsällskap

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail info@bollnassim.com

Bollnäs Simsällskap
ORG NR: 886500-3902