Välkomna till vårt bokningssystem!

Välkomna till vårt bokningssystem!

HT 2018

Höstterminen startar vecka 36

Träning i IFU Arena

Sommarskola

Se instruktioner nedan samt välj rubriken "Sommarskola/höstlovsskola" för att välja vecka, öppen anmälan för alla.

------------------------------------------------------------------

OBS Systemet stödjer inte webläsaren Safari.

OBS Viktigt är att ni använder den mailen som vi har inlagt i Sportadmin, använder ni en annan mail än den ni angivit tidigare så fungerar inte koden.

När ni loggat in och klickat på barnets namn så kommer namnet upp längre ner i blå ruta, då klickar ni på gruppen som barnet ska anmälas till!

Hur man bokar:

Ny medlem är man om inte har varit medlem under VT-18

Klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget och därefter den aktivas personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka.

Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få betalningsbekräftelse på din bokning. Detta är också din bokningsbekräftelse på att du har en plats i gruppen som du har valt.

Det är inte någon skillnad på grupperna. Färgerna spelar ingen roll.

Befintlig medlem (varit medlem under VT-18)

Har du redan ett konto klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Har du inte konto, följ instruktionen ovan för "Ny medlem".

Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden.

Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka och då kommer personen upp på formulärets sida lite längre ner. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare".

Nu klickar du på gruppen som du vill boka .

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

Har ni frågor kontakta oss gärna på maila kansli@uiffriidrott.se eller mobil 070-513 50 58.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Terminsbokning HT 2018:

Gäller endast för barn- och ungdomsgrupperna. 15 år och äldre har redan betalat sin avgift i början på året 2018.

15 år och äldre ? vill börja friidrotta? Fyll då i vårt formulär börja friidrotta på vår hemsida.

Ledare anmäler sig till klara@uiffriidrott.se, ej via denna länk.

"Ej bokningsbar" betyder det att du inte har möjlighet att boka p.g.a. att du inte varit medlem VT-18, antal platser kvar i gruppen ser du när du har möjlighet att boka.

Är gruppen fullbokad i ditt barns födelseår så fyll då i vårt formulär på vår hemsida som heter BÖRJA FRIIDROTTA, då ser vi att ni är intresserade av att börja friidrotta :) och vi kontaktar er så snart vi kan.

OBS! För att gruppen ska bli av så ska det vara minst 15st deltagare och minst två föräldratränare, blir det färre barn och om vi inte får några föräldratränare så ställs gruppen in.

OBS!! Vi jobbar för fullt för att få fram ledare till några av våra barngrupper.

Om du eller någon du känner är intresserad av att hjälpa oss bli tränare (UIF står för utbildning, planering och stöd) får ni gärna höra av er till kansliet; kansli@uiffriidrott.se

Ideellt engagemang inom UIF Friidrott

Upsala IF är en ideell förening. För att föreningen ska fungera på ett bra vis behöver vi alla hjälpas åt att utveckla den på ett bra sätt. I Upsala IF Friidrott har vi inga krav på arbete i kiosker/restauranger och medlemmarna bedriver heller ingen försäljningsaktivitet av lotter, tidningar, osv. Våra ideella insatser sker istället som funktionär vid föreningens arrangemang.

Som förälder till aktiva i UIF Friidrott förväntas man vara behjälplig som funktionär vid maximalt två tillfällen per år. Normalt innebär detta att man deltar som funktionär vid ett av våra långlopp, i huvudsak Blodomloppet och/eller Vårruset samt vid en av våra arenatävlingar inomhus eller utomhus. Vissa år arrangerar föreningen stora nationella eller internationella tävlingar och det kan då bli aktuellt med ytterligare en insats vid dessa tillfällen. Detta ideella engagemang är en förutsättning för att föreningen ska kunna bedriva sin verksamhet och fortsätta utvecklas vidare under kommande år.

Upsala IF Friidrott
ORG NR: 817600-6131