Bokning till Huddinge Gymnastikförening

Välkomna till vårt bokningssystem

Du bokar plats till höstlovets dagläger genom att välja rätt dag och därefter betala.

Hur man bokar:

Befintlig medlem

Har du redan ett konto klicka på den blå knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

Ny medlem

Klicka på den blå knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget och därefter ditt barns personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Du får nu en engångskod via mail till din e-postadress. Skriv in engångskoden. Därefter väljer du vilken medlem du vill boka in.

Klicka på den grupp du vill boka. Klicka på "Boka" längs ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail info@huddingegf.se eller på telefon 08-774 23 80.

Huddinge Gymnastikförening
ORG NR: 812800-1388