Bokning till Habo friidrott

BOKNINGSSYSTEMET STARTAR UNDER JANUARI

Välkomna till Habo Friidrott

Du kan se vilka lediga platser som finns i Habo Friidrotts träningsgrupper här nedan. Det går att filtrera på ålder och på plats.

Klicka på aktuell grupp/grupper för att få upp mer information.

Är du osäker på vilken grupp som passar ert barn bäst så ta en titt på vår hemsida för mer information: www.habofriidrott.se

Hur du bokar:

Befintlig medlem

Har du redan ett konto klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

Ny medlem

Klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget och därefter ditt/ditt barns personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

Förväntningar på medlemmar

1. Alla medlemmar är skyldiga att "dra sitt strå till stacken" genom att vara med 3-4 gånger 4-6 timmar vardera som funktionär vid lokala tävlingar under året och hjälpa till med att driva föreningen som är helt ideell. Hur detta går till praktiskt och vilka tider som gäller förmedlas via respektive träningsgrupp.

2. Alla medlemmar förväntas att genomföra Introduktion för medlemmar som är ett webbaserat utbildningsprogram för att få förståelse och kunskap om friidrott som idrott och om en ideell förening.

3. Håll koll på hemsidan och läs E-post från Habo Friidrott.

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail medlem@habofriidrott.se (frågor om medlemsskap) eller info@habofriidrott.se (övriga frågor)

Habo friidrott
ORG NR: 802420-3682