Bokning

Hej och välkomna till Landskrona Simsällskaps bokningssida.

Välkomna till vår bokning av vårens kurser i Babysim, Minisim, Simskola, Teknikskola och Vuxen Crawl

Förturs-bokningen öppnar den 12 februari för de som har förtur, enligt nedan tider.

Bokningen för de som tagit paus samt nya medlemmar öppnar den 19 februari.

Bokningen stänger den 26 februari

Finns det ledig plats i någon av våra grupper syns detta här nedan.

Tänk på att ni måste vara inloggade för att kunna se grupperna.

Förturs-bokning

Anmälan kommer göras med 10 minuters mellanrum så man hinner anmäla i lugn och ro om man har barn i både lilla och stora bassängen. Tiderna som gäller för grupperna är följande:

Förtur gäller för de som går i pågående termin, tagit privatlektioner under pågående termin,  har syskon som går i pågående termin, samt även om det varit Intensivkurs under pågående termin som ni varit bokade till.

Notera att ni måste maila oss om ni har syskon som ska börja så vi manuellt kan lägga till er i syskongruppen och därmed får även syskonet förtur till bokningen

Grupp

Bassäng

Babysim

Minisim

Bronshajen

Fisken

Guldpingvinen

Silverpingvinen

Bläckfisken

Baddaren

Teknikskola, alla grupper

Stora

Bokning för de som tagit paus amt nya medlemmar

Grupp

Bassäng

Vuxen Crawl

Samtliga grupper

Lilla & Stora

OBS!!

Önskar ni vara Familjemedlemmar så ber vi er kontakta oss innan bokning annars faktureras ni enskilt medlemskap

Ni som bokar er till simskola:
Ber er uppmärksamma att det krävs minst 3 barn i gruppen för att de skall starta. När ni har valt en grupp så har ni reserverat denna och har då 5 minuter på er att genomföra bokningen innan den släpps för bokning igen.

Ni bokar er i babysim/minisim/teknikskola.
Ber er uppmärksamma att det krävs minst 4 barn i varje grupp för att de skall starta. När ni har valt en grupp så har ni reserverat denna och har då 5 minuter på er att genomföra bokningen innan den släpps för bokning igen.

Vilken grupp?

För er som går i pågående termin, vänligen se rekommendationslappen ni hämtade hos instruktören.

Ny medlem och osäker på vilken grupp som passar er bäst kika på vår hemsida för att de olika nivåerna innan ni anmäler.

För nya barn i Teknikskolan är det Guldhajen som gäller om ni inte får rekommendation att boka er till annan grupp.

Välkommen med er bokning!

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail mia@landskronasimsallskap.nu