Bokning till Örebro GF KIF

Välkomna till vårt bokningssystem

Ny medlem - bokningen inför höstens träningar öppnar 1 augusti kl 10.00

Finns det lediga plats i någon av våra grupper kan du se detta här nedan. Ni kan filtrera på ålder och på plats.

Klicka på gruppen för att få upp mer information om den samt vilka förkunskaper som behövs.

Är ni osäkra på vilken grupp som passar ert barn bäst så ta en titt på vår hemsida för mer info www.orebrogf.com.

Se till så du anmäler ditt barn till en grupp med rätt ålder, i annat fall kommer vi behöva ta bort barnet från gruppen.

Befintlig medlem - bokningen öppnar 4 juni

Du måste logga in för att boka en plats. Klicka på "logga in", ange mejladress. Det skickas nu en engångkod till dig som du fyller i. Nu kan du välja vilken medlem du vill boka i vilken grupp.

Var noga med att ange den mailadress som du har registrerat hos oss (den du får information och fakturor till), annars kommer inte systemet att känna igen dig som befintlig medlem. Tänk på att anmäla dig till den gruppen du redan tränar i.

Önskar du byta grupp kan du göra det from 23 juli. Då kan ni välja bland alla våra grupper under förutsättning att de inte blivit fullbokade av de som haft förtur.

Hur man bokar:
Klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget och därefter ditt/ditt barns personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka.

Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

Betalning
Betalning sker med kort. Bekräftelse på bokning skickas via mail så snart bokningen är genomförd.

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail info@orebrogf.com

Örebro GF KIF
ORG NR: 875003-5183