Bokning till Bagarmossen Kärrtorp BK

OBS! Knattefotbollsskolans anmälningssida öppnar igen i början av 2019

Välkomna till Knattefotbollsskolan i Bagarmossen Kärrtorp BK

Nedan finner du de olika grupperna som spelare kan anmäla sig till för årets Knattefotbollsskola. 2018 års upplaga av Knattefotbollsskolan vänder sig till barn som är födda 2012 och 2013. Vänligen läs igenom instruktionerna noga innan ni anmäler

Finns det ledig plats i någon av våra grupper kan du se detta här nedan.

Klicka på gruppen för att få upp mer information om den.

Är ni osäkra på vilken grupp som passar ert barn bäst så kontakta knattefotbollsskolan@bkbk.se så försöker vi guida er i ert val.

Det finns behov av flera ledare till varje grupp för att kunna bedriva träningarna, om du som anhörig vill vara ledare eller veta mer om vad det innebär kan ni anmäla er via Knattefotbollsskolans egna sida under fliken "Anmäl dig som ledare"Fyll i formuläret och skicka in den så kommer BKBK att höra av sig till er med antingen information eller bekräftelse på anmälan utifrån vad man fyllt i. Det är kostnadsfritt och varje ledare får en BKBK-overall.

Hur man bokar:

Klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget och därefter spelarens personnummer samt övriga kontaktuppgifter. OBS! VIKTIGT ÄR ATT SKRIVA IN T-SHIRTSTORLEK PÅ DELTAGAREN UNDER "ALLERGIER OCH MATVAL".

Du har nu skapat ett konto. Det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka.

Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail knattefotbollsskolan@bkbk.se eller på telefon 08-120 274 50.

Bagarmossen Kärrtorp Bollklubb
ORG NR: 802407-2996