Välkommen till Östersundsgymnasterna

Bokningen för höstterminen öppnar 1/8 9.00 för de som tränat hos oss under vårterminen 2020.

Om det finns platser kvar släpper vi dessa för allmän bokning 10/8 9.00.

Redan 24/7 kommer du att kunna se vilka grupper vi har att erbjuda i höst men det kommer att stå

"ej bokningsbar" tills bokningen öppnar och du loggar in!

Vänligen respektera de förkunskapskrav och åldrar som är satta för respektive grupp!

Under den pågående pandemin kommer vi att erbjuda barn födda 2011 och tidigare träning i gymnastikhallen i Östersund Arena. Barn födda 2012, 2013 och 2014 erbjuder vi träning enbart i sporthallen och på skolor under hösten 2020. Yngre barn, födda 2015 och senare kommer vi tyvärr inte att erbjuda träning alls under hösten 2020.

Frågor och svar kring höstterminen hittar du här:

På vår hemsida finns mycket information om vår verksamhet - läs den innan du bokar!

www.ostersundsgymnasterna.se

*******************************************************************************************************

Anmälan till Östersundsgymnasternas grupper eller aktiviteter

Finns det ledig plats i någon av våra grupper eller aktiviteter kan du se detta här nedan. Ni kan filtrera både på ålder och plats.Klicka på grupp eller aktivitet för att få upp mer information om den samt vilka förkunskaper som behövs.

Hur man anmäler deltagande i grupper eller aktiviteter:
Nytt konto

Klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget och därefter ditt/ditt barns personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Observera att du ska använda personnumret för personen som ska anmälas till en grupp. Du har nu skapat ett konto. Det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill anmäla till en grupp eller aktivitet.Klicka sedan på den grupp eller aktivitet som du vill göra en bokning för. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

Befintligt konto

Har du redan ett konto klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill anmäla till en grupp eller aktivitet. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp eller aktivitet som du vill göra en bokning för. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp eller på en aktivitet bara genom att skapa ett konto.

Rabatter

Systemet hanterar inte rabatter. Du bokar din plats här och följer sedan de instruktioner som finns  på vår hemsida under Träna hos oss/Våra avgifter.

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail kansliet@ostersundsgymnasterna.se

Observera att kansliet är stängt under v27-v30 och då svarar vi inte på denna mail!

Östersundsgymnasterna
ORG NR: 893200-2002