Välkommen till Östersundsgymnasterna

Anmälan till Östersundsgymnasternas grupper eller aktiviteter

Finns det ledig plats i någon av våra grupper eller aktiviteter kan du se detta här nedan. Ni kan filtrera både på ålder och plats.Klicka på grupp eller aktivitet för att få upp mer information om den samt vilka förkunskaper som behövs.

Vänligen respektera de förkunskapskrav och åldrar som är satta för respektive grupp!

Är ni osäkra på vilken grupp eller aktivitet som passar ert barn bäst så ta en titt på vår hemsida för mer info www.ostersundsgymnasterna.se

Hur man anmäler deltagande i grupper eller aktiviteter:
Nytt konto

Klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget och därefter ditt/ditt barns personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill anmäla till en grupp eller aktivitet.Klicka sedan på den grupp eller aktivitet som du vill göra en bokning för. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

Befintligt konto

Har du redan ett konto klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill anmäla till en grupp eller aktivitet. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp eller aktivitet som du vill göra en bokning för. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp eller på en aktivitet bara genom att skapa ett konto.

Rabatter

Systemet hanterar inte rabatter. Du bokar din plats här och följer sedan de instruktioner som finns  på vår hemsida under Träna hos oss/Våra avgifter.

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail angelica.kanslist@gmail.com

Östersundsgymnasterna
ORG NR: 893200-2002