Bokning till United Movement

Välkommen till vårt bokningssystem!

Från och med den 7/1 är bokningen öppen för nya medlemmar till alla våra grupper för VT19.
(Detta gäller inte våra tävling- samt tävlingsförberedande lag i cheerleading)

Finns det ledig plats i någon av våra grupper kan du se detta här nedan. Ni kan filtrera på födelseår och plats.

Klicka på gruppen för att få upp mer information om den. Är ni osäkra på vilken grupp som passar ert barn bäst så ta en titt på vår hemsida för mer info www.unitedmovement.se

CHEERLEADING

Alla som haft en plats i något av våra lag HT18 blir automatiskt tilldelat en plats för VT19. Om man inte önskar behålla sin plats måste man mejla kansliet.
UNDANTAG MAGNETIC:  Alla aktiva i träningslaget MAGNETIC behöver anmäla sig för VT19 och välja om man önskar plats i Magnetic för nybörjare eller i vår nystartade lag Moonlight som är ett fortsättningslag för de som gått minst en säsong tidigare. Ni har möjlighet att anmäla er från måndag 17 dec.

Använder ni bokningsformuläret nedan behöver ni betala med kort vid anmälan. Vi erbjuder alla som gått HT18 i Magnetic att istället få faktura i januari. Om ni föredrar att få en faktura i januari mejlar ni istället kansli@unitedmovement.se då hanterar vi er anmälan manuellt. Meddela oss namn på den aktiva och vilket lag hen önskar anmäla sig till för VT19.

Är ni intresserade av en plats i något av våra tävlingslag ber vi er att mejla kansli@unitedmovement.se.

Hur man bokar:

Befintlig medlem

Har du redan ett konto klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

Ny medlem

Klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget och därefter ditt/ditt barns personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka.
Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

Se dina bokningar och uppdatera dina kontaktuppgifter

Du kan när som helst logga in igen på denna bokningssida genom att få en ny engångskod. Klicka bort pop-up rutan för att skapa ny bokning och klicka sedan på knappen "Mina sidor". Där kan du också ändra kontaktuppgifter och lägga till en mejladress för målsman som vill ha utskick.

Terminstart vecka 2 - Cheerleading tävlings- samt tävlingsförberedande lag.

Terminstart vecka 3 - Parkour, tricking, och cheerleading träningslag.

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto. Du kommer få ett mejl med en bekräftelse  på att du fått plats.

Har ni frågor kontakta oss gärna på mejl kansli@unitedmovement.se

United Movement
ORG NR: 802469-8089