Bokning/Anmälan

BOKNING AV VUXENSIM ÄR NU ÖPPEN FÖR NYA MEDLEMMAR. BOKNINGEN AV SIMSKOLAN ÖPPNAR FREDAGEN DEN 15 JUNI KLOCKAN 08.00 FÖR DE SOM SIMMAT I HOS OSS UNDER VÅREN/SOMMAREN. FÖR NYA MEDLEMMAR ÖPPNAR BOKNINGEN DEN 21 JUNI KLOCKAN 08.00.Hur man bokar: 

Ny medlem 

Klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, och därefter personens personuppgifter samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning. Är du osäker på vilken nivå ert barn ska anmälas till så finns beskrivning av alla våra nivåer på hemsidan: www.sklodde.se


Befintlig medlem

Har du redan ett konto klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, kolla skräpposten så att inte koden hamnar där! Skriv in engångskoden och därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning. 


OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.


Har ni frågor kontakta oss gärna på mail simskola@sklodde.se


Simklubben Lödde
ORG NR: 845001-0353
kansli@sklodde.se,
Köpvillkor
Handla säkert med: