Direktanmälan till KFUM Central

Välkomna till vårt bokningssystem

Välkommen som medlem i KFUM Central!I föreningen finns det plats för både nya och gamla medlemmar och vi är en ungdomsförening för alla åldrar. KFUM har en enkel grundfilosofi: Vi tror att alla människor, inte minst unga, har behov av fysisk aktivitet, ökad kunskap och tid för reflektion för att kunna utvecklas och må bra. KFUM Central är en förening med 2.900 medlemmar i olika verksamheter så som exempelvis kör-, basket-, gymnastik- och lägerverksamhet. Det finns två sätt att bli medlem i KFUM Central. Antingen blir du det medlem via någon av våra sektionsföreningar eller så direktansluter du dig till KFUM Central.

Hur man bokar:
Ny medlem

Klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget och därefter ditt/ditt barns personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka.
Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

Befintlig medlem

Har du redan ett konto klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail info@central.kfum.se eller på telefon 08-120 114 00.

KFUM Central
ORG NR: 802004-9352