Bokning/Anmälan till Bjerreds Gymnastikförening

ANMÄLAN TILL HÖSTTERMINEN 2019

För att kunna anmäla sig och se hur många platser det finns kvar i en grupp behöver man först logga in längst ner på sidan med den blå knappen: LOGGA IN FÖR ATT BOKA

Att en grupp står som Ej bokningsbar innebär inte att den är fullbokad utan att inloggning inte är gjord, att anmälan för den gruppen inte har öppnat än eller enbart är öppen för befintliga medlemmar i den gruppen. Är en grupp fullbokad står den som Fullbokad.

Mer Information om våra olika grupper finns även på vår hemsida: www.bjerredsgf.se

Barngymnastik, Parkour och Truppgymnastik - Bredd

Det är nu fullt i alla höstterminens gupper.

I BGF tillämpar vi inget kösystem inför terminerna men skulle det vara fullt i en grupp går det att sätta upp sig på reservlista ifall att det skulle bli lediga platser under teminens gång: RESERVLISTA

Reservlistan töms alltid vid varje terminsslut och en ny anmälan behöver göras igen inför nästföljande termin.

Truppgymnastik-Tävling

För nyanmälan eller byte till tävlingsgrupperna se: Nyanmälan Truppgymnastik - Tävling

Inbetald terminsavgift återbetalas inte, annat om läkarintyg kan uppvisas eller om avbokning skett skriftligen till kansliet (bgf.kansliet@gmail.com) senast innan det tredje schemalagda träningstillfället.

För hjälp med anmälan se: Anmälan - Hjälp

Bjerreds GF