Bokning/Anmälan till Bjerreds Gymnastikförening

VÄLKOMMEN TILL VÅRT BOKNINGSSYSTEM

För att kunna anmäla sig och se hur många platser det finns kvar i en grupp behöver man först logga in längst ner på sidan med den blå knappen: LOGGA IN FÖR ATT BOKA

Att en grupp står som Ej bokningsbar innebär inte att den är fullbokad utan att inloggning inte är gjord, att anmälan för den gruppen inte har öppnat än eller enbart är öppen för befintliga medlemmar i den gruppen.

Är en grupp fullbokad står den som Fullbokad.

ANMÄLAN TILL HÖSTTERMINEN 2019

Barngymnastik, Parkour och Truppgymnastik - Bredd

Det är nu fullt i alla höstterminens gupper.

I BGF tillämpar vi inget kösystem inför terminerna men skulle det vara fullt i en grupp går det att sätta upp sig på reservlista ifall att det skulle bli lediga platser under teminens gång: Reservlista till befintliga grupper

Reservlistan töms alltid vid varje terminsslut och en ny anmälan behöver göras igen inför nästföljande termin.

Mer Information om våra olika grupper finns även på vår hemsida: www.bjerredsgf.se

Truppgymnastik-Tävling

För nyanmälan eller byte till tävlingsgrupperna se vår hemsida för mer information: Nyanmälan till Truppgymnastik - Tävling

Motion - Hösterminen 2019

Träningsavgifter för Höstterminen 2019:

(Till samtliga avgifter nedan tillkommer en årlig medlemsavgift på 100 kr*).

Träningsalternativ

Vuxen

Ungdom (<20år)

Terminskort

Terminskort  55+/Lättgympa

900 kr

750 kr

800 kr

Terminskort ger fri tillgång till träning på alla våra pass under terminen.

Terminskort för 55+/Lättgympa 2 pass/vecka.

1 pass/vecka

550 kr

450 kr

Avser samma pass varje vecka under terminen.

(Totalt 16-18 gånger beroende på pass).

För den som vill ha möjlighet att träna på flera olika pass erbjuds Terminskort.

Betalning per pass

60 kr

Erlägges på plats via swish nr. 123 189 65 88 (kvittens på överföringen visas för instruktören) innan passet börjar. (Medlemsavgiften på 100 kr betalas dock alltid med kort/faktura).

Inbetalad avgift återbetalas inte, annat om läkarintyg kan uppvisas.

Bjerreds GF är en ideell förening som lyder under Svenska Gymnastikförbundet. En ideell förening utgörs av dess medlemmar. Det styrande organet är årsmötet som beslutar om verksamhetens inriktning och budget, samt utser en styrelse. Alla medlemmar som är över 15 år har rösträtt på årsmötet. Medlemsavgiften beslutas av årsmötet och har under många års tid varit 100 kr per kalenderår. För att kunna delta i vår verksamhet måste man vara medlem i föreningen. Detta gäller även ledare och andra funktionärer.

Hur man bokar/anmäler sig:

Befintlig medlem

• Är du redan medlem i föreningen klicka på den blå knappen "Logga in för att boka".
  • Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden.
  • Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka.
  • Klicka sedan på den grupp eller träningsalternativ som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner.
  • Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.
  • Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare".

Ny medlem

• Klicka på den blå knappen "Logga in för att boka".
  • Fyll i din e-post i första steget och därefter ditt/ditt barns personnummer samt övriga kontaktuppgifter.
  • Du har nu skapat ett konto. Det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden.
  • Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka.
    Klicka sedan på den grupp eller träningsalternativ som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner.
  • Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp eller träningsalternativ bara genom att skapa ett konto.

Inbetald avgift återbetalas inte, annat om läkarintyg kan uppvisas eller om avbokning skett skriftligen till kansliet (bgf.kansliet@gmail.com) senast innan det tredje schemalagda träningstillfället.

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail bgf.kansliet@gmail.com

Bjerreds GF
ORG NR: 846001-1896