Bokningar
Bokning till våra olika verksamheter

Välkomna till vår bokningssida. 
I flikarna här nedanför kan du se alla våra grupper, kostnader och lediga platser.

Information om grupperna finns HÄR
 


Vårterminen 2019

Platserna till vårtterminen släpps: måndagen den 3 december  kl. 18:00 för er som går i simskolan. En vecka senare, den 10 december kl. 18:00 öppnar platserna upp för alla för er som är nya och inte gått i simskola med oss tidigare.

Vårterminen börjar vecka 3 (den 19-20 januari). 13 lektioner under våren med lov v. 7 samt påsk. Vi har även en del hemmatävlingar under våren och under dessa helger har vi ingen simskola. Viktigt! Simskolan betalas direkt vid bokningen av era platser. Betalningen behöver genomföras inom 5 minuter från att ni reserverat er plats, för att bokningen ska gå igenom, annars släpps platsen upp för bokning igen.

Läs igenom våra bokningsregler innan ni bokar en plats.
VILKEN SIMSKOLEGRUPP PASSAR MITT BARN? 
 Är ni osäkra på vilken simskolegrupp som passar er bäst kika på vår hemsida under våra grupper för att se vilka förkunskapskrav de olika grupperna har innan ni gör anmälan. 


HUR GÖR JAG?
OBS! Ni loggar in genom att använda er e-postadress. Till den skickas en engångskod, dvs en ny kod för varje inloggningstillfälle, så ni behöver ha tillgång till er e-post när ni loggar in. 

(man kan behöva uppdatera sidan för att grupperna ska slå över från "ej bokningsbara" direkt efter att platserna släppts)


Har ni frågor kontakta oss gärna på mail: info@kbss.nu
Kungsbacka Simsällskap
ORG NR: 849400-4560
info@kbss.nu, 030019923
Köpvillkor
Handla säkert med: