Bokningar
Bokning till våra olika verksamheter

Välkomna till vår bokningssida.
I flikarna här nedanför kan du se alla våra grupper, kostnader och lediga platser.

Information om grupperna finns HÄR

Extra Intensivsimskola v. 21-23 mån-ons

Nu kan vi erbjuda en extra intensivsimskola för grupperna Baddaren, Sköldpaddan och Pingvinen.
V. 21-23 - måndag-onsdag. 9 x 30 min.

Platserna släpps för medlemmar måndagen 09 mars kl. 06.00 och för allmänheten 12 mars kl. 06.00.

Undervisningen sker i nya Kungsbacka Badhus.

Sommarsimskola inomhus v.25  mån-tors  och v.26 mån-fre

Öppet för bokning via vår Bokningssida.
Undervisningen sker i nya Kungsbacka Badhus.

Sommarsimskola utomhus Vickans badplats v.29-30

Öppet för bokning via vår Bokningssida.
Undervisningen sker på Vickans Badplats, Onsala.

Höstterminen 2020

Platserna släpps för medlemmar  måndagen 06 april kl. 18.00 och för allmänheten 13 april kl.18.00.
Undervisningen sker i Fjärås simhall samt i  Kungsbacka Badhus.

Viktigt! Simskolan betalas direkt vid bokningen av era platser. Betalningen behöver genomföras inom 5 minuter från att ni reserverat er plats, för att bokningen ska gå igenom, annars släpps platsen upp för bokning igen.

Läs igenom våra bokningsregler innan ni bokar en plats.

VILKEN SIMSKOLEGRUPP PASSAR MITT BARN?
 Är ni osäkra på vilken simskolegrupp som passar er bäst kika på vår hemsida under våra grupper för att se vilka förkunskapskrav de olika grupperna har innan ni gör anmälan.

KORT OM VUXENCRAWL, TÄVLINGS & TRÄNINGSGRUPPER
Vid bokning till dessa grupper tillkommer en årsavgift av simhallen för en "föreningstagg", denna tagg behöver man ha för att komma in och ut samt låsa sitt skåp.
Alla utövare från Teknik 3 gruppen och uppåt i tävlingsgrupperna samt Träningsgrupp 1-3  och vuxencrawl  behöver ha en föreningstagg. Man löser själv denna tagg i simhallskassan vid första besöket.
Priserna finns tillgängliga på www.medley.se

HUR GÖR JAG?
OBS! Ni loggar in genom att använda er e-postadress. Till den skickas en engångskod, d.v.s en ny kod för varje inloggningstillfälle, så ni behöver ha tillgång till er e-post när ni loggar in.

(man kan behöva uppdatera sidan för att grupperna ska slå över från "ej bokningsbara" direkt efter att platserna släppts)

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail: info@kbss.nu
Kungsbacka Simsällskap
ORG NR: 849400-4560