Bokningar
Bokning till våra olika verksamheter

Välkomna till vår bokningssida.
I flikarna här nedanför kan du se alla våra grupper, kostnader och lediga platser.

Information om grupperna finns HÄR

Vårterminen 2020

Platserna till vårterminen släpps: måndagen den 02 december kl. 18:00 för er som går i simskolan. En vecka senare, den 09 december kl. 18:00 öppnas platserna upp för alla för er som är nya och inte gått i simskola med oss tidigare.

Vårterminen börjar vecka 2 (11 - 12 januari). 12 lektioner under våren.

Nytt för denna terminen är att vi har simskola även vecka 7. Vi kommer då att bjuda in föräldrar att delta i undervisningen, 2 föräldrar i varje grupp. Blir det många som visar sitt intresse så lottas platserna ut. Anmälan till detta skickas ut i början på januari till de som är anmälda till simskolan.

Avslutning simskolan är 28 - 29 mars.

Viktigt! Simskolan betalas direkt vid bokningen av era platser. Betalningen behöver genomföras inom 5 minuter från att ni reserverat er plats, för att bokningen ska gå igenom, annars släpps platsen upp för bokning igen.

Läs igenom våra bokningsregler innan ni bokar en plats.

VILKEN SIMSKOLEGRUPP PASSAR MITT BARN?
 Är ni osäkra på vilken simskolegrupp som passar er bäst kika på vår hemsida under våra grupper för att se vilka förkunskapskrav de olika grupperna har innan ni gör anmälan.

KORT OM TÄVLINGS & TRÄNINGSGRUPPER
Vid bokning till dessa grupper tillkommer en avgift av simhallen för en "föreningstagg", denna tagg behöver man ha för att komma in och ut samt låsa sitt skåp. Alla utövare från Teknik 3 gruppen och uppåt i tävlingsgrupperna samt Träningsgrupp 1-3  och vuxencrawl  behöver ha en föreningstagg. Man löser själv denna tagg i simhallskassan vid första besöket. Priserna finns tillgängliga på  https://www.kungsbacka.se/Uppleva-och-gora/Simma-och-bada/Kungsbacka-simhall/

HUR GÖR JAG?
OBS! Ni loggar in genom att använda er e-postadress. Till den skickas en engångskod, dvs en ny kod för varje inloggningstillfälle, så ni behöver ha tillgång till er e-post när ni loggar in.

(man kan behöva uppdatera sidan för att grupperna ska slå över från "ej bokningsbara" direkt efter att platserna släppts)

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail: info@kbss.nu
Kungsbacka Simsällskap
ORG NR: 849400-4560