Dance direction associations kurs-anmälan

Kurs-anmälan för VT 2018 ordinarie danskurser är nu stängd. Vill ni få info när HT 2018 danskurser går att boka så maila in ert mobilnummer till info@dancedirection.se D.d kostnadsfria dansaktiviteter för VT 2018 går att boka.

 

Viktigt att veta innan ni gör er kurs-anmälan


När ni bokar en kurs eller event är det en BINDANDE BOKNING/ANMÄLAN. 

Betalningen sker vid bokningstillfället via kortbetalning.


Ni blir automatiskt medlem i föreningen, medlemsavgiften är 100kr/år.

Klicka här för att läsa om medlemsförmånerna.

Målsmän ni anmäler in ert barn till den åldersgruppen ert barn tillhör när kursen startar.  
T.ex. Har ert barn fyllt 9 år när kursen startar ska ert barn gå i gruppen för 8-9 år. Även om ert barn kommer fylla 10 år under terminen. Det är alltid okej att anmäla till en yngre åldersgrupp om ni önskar det. Elever som anmäls till en äldre åldersgrupp flyttas. 


Så här gör ni er kurs-anmälan: 


Ny elev på D.d?

 

Klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden & därefter ditt personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. 

Klicka sedan på den kursen du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett bekräftelsemail inom fem minuter efter att du har bokat kursen. Skulle du motförmodan inte få bekräftelsemailet har bokningen inte kommit fram till D.d, skulle detta inträffa kontakta oss. 

 

Dansar du redan på D.d?

 

Då har du redan ett konto. Klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken person som du vill anmäla. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den kurs som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett bekräftelsemail  inom fem minuter efter att du har bokat kursen. Skulle du motförmodan inte få bekräftelsemailet har bokningen inte kommit fram till D.d, skulle detta inträffa kontakta oss.  


Har ni några frågor? Kontakta oss gärna så hjälper vi till!

 

Dance direction association

Mejerigränd, 3 BODEN

070-577 65 93

info@dancedirection.se


FÖLJ OSS !

WEB: dancedirection.se

FACEBOOK: Dancedirection

INSTAGRAM: dance.direction.association 

YOUTUBE: dance.direction.associaton

Dance Direction Association
ORG NR: 802505-7574
info@dancedirection.se, 0705776593
Köpvillkor
Handla säkert med: