Direktanmälan till Sundsvallsgymnasterna Jaktfalken

Välkomna till vårt bokningssystem

Här anmäler ni er till alla våra grupper och läger.

Befintliga medlemmar:

Ni måste nu återanmäla er till den bas-grupp,  tävlings-/fortsättningsgrupp ni tillhörde under höstterminen eller den grupp ni har blivit erbjuden via mail.

Nya medlemmar:

Måndag den 18/12 kl. 12.00 öppnar vi upp så ni kan ni anmäla er till vårens BAS-grupper om det finns lediga platser kvar.

Ni ser även vad vi har för fler grupper inom föreningen men dessa är tävlings/fortsättningsgrupper och är ej bokningsbara.

Finns det ledig plats i någon av våra grupper kan du se detta här nedan. Om den grupp ni vill anmäla till är full så får ni gå in och titta då och då eftersom platser släpps vid avhopp och då öppnas gruppen upp igen för bokning..

Ni kan filtrera på ålder.

Klicka på gruppen för att få upp mer information om den samt vilka förkunskaper som behövs.

Är ni osäkra på vilken grupp som passar ert barn bäst så ta en titt på vår hemsida för mer info www.sundsvallsgymnasterna.se

Viktigt!! att ni läser igenom avgifter och övriga åtaganden: Klicka här

Hur man bokar:
Ny medlem

Klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget och därefter ditt/ditt barns personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka.
Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

Befintlig medlem

Har du redan ett konto klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail:

kansliet@sundsvallsgymnasterna.se

Om gruppen ni vill anmäla dig till är fullsatt kan du göra en intresseanmälan via länken nedan för att visa ditt intresse, anmälan är enbart till för att vi ska veta hur stort intresse det finns för respektive grupper och innebär inte att ni står i kö för dessa grupper.

Om du kan tänka dig att vara ledare/hjälpledare ange detta i anmälan så kontaktar vi dig. Här anmäler sig även ni som kommer från en annan gymnastikförening och har tränat i tävlingsgrupp.

Länk till intresseanmälan

Sundsvallsgymnasterna Jaktfalken