Bokning till IK Uppsala Fotboll

Välkomna till vårt bokningssystem

Här kan du bli medlem eller anmäla dig till olika arrangemang. Finns det ledig plats i någon av våra arrangemang kan du se detta här nedan.  För mer info besök vår hemsida www.uppsalafotboll.se

Hur man bokar:

Befintlig medlem

Har du redan ett konto klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill anmäla dig till exempelvis medlem eller något arrangemang. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

Ny medlem

Klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget och därefter ditt/ditt barns personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill anmäla. Klicka sedan på den grupp som du vill anmäla dig till. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i ett arrangemang bara genom att skapa ett konto.

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail: kontakt@uppsalafotboll.se eller på telefon 072-201 01 81

IK Uppsala Fotboll
ORG NR: 802505-5768