Bokning till Gymnastikföreningen Energo

Välkomna till vårt bokningssystem

Var vänlig och läs hela texten innan ni gör en eventuell bokning.

Vårterminen 2019:

Ny medlem - bokningen öppnar 5 januari kl 10.00

Finns det lediga platser i någon av våra grupper kan du se detta här nedan.

Klicka på gruppen för att få upp mer information om den samt eventuella förkunskaper.

Se till så du anmäler ditt barn till en grupp med rätt ålder, i annat fall kommer vi behöva ta bort barnet från gruppen.

Önskar ni träna RG (minior, ungdom, junior och senior) -vänligen se respektive gruppsida för kontakt med ledare och eventuell provträning.

Befintlig medlem - bokningen öppnar 1 december kl 10.00

Var noga med att ange den mailadress som du har registrerat hos oss (den du får information och fakturor till), annars kommer inte systemet att känna igen dig som befintlig medlem. Önskar ni börja i en annan grupp och har rätt ålder, gör först en anmälan till befintlig grupp och maila sedan er önskan om flytt till gfenergo.bokning@gmail.com

OBS! Glöm ej att göra bokning innan 5 januari då alla lediga platser släpps till nya barn och ungdomar.

Hur man bokar:

Befintlig medlem

Har du redan ett konto klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

Ny medlem

Klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget och därefter ditt/ditt barns personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka.
Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail gfenergo.bokning@gmail.com.

Stödmedlem:

Ni kan stödja GF Energo genom att bli stödmedlem, kostar 100kr/år. Boka/anmäl er längre ner på sidan. Första betalning sker direkt vid anmälan via kortbetalning. Därefter skickas faktura ut varje januari (med start 2019) så länge man själv väljer att stödja föreningen.

Gymnastikföreningen Energo
ORG NR: 857200-3609