Bokning till Ekerö Idrottsklubb

Välkommen till Ekerö IKs sida för bokning av läger, camper och utbildningar.

Alla våra kommande läger och camper kan Ni se här nedan. Klicka på respektive idrott för att hitta det/den läger, camp eller utbildning Ni är intresserad av att delta i.

På vår hemsida finns mer info om respektive läger, camp eller utbildning.

OBS! Alla Läger/Camper/Cuper är bindande anmälningar! För eventuell avanmälan/avbokning se respektive Läger/Camp/Cup våran hemsida. Vid sjukdom gäller uppvisande av läkarintyg.

www.ekeroik.se

Hur man bokar:
Ny medlem

Klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget och därefter ditt/ditt barns personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka.
Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

Befintlig medlem

Har du redan ett konto klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail kansli@ekeroik.com eller på telefon 08-560 339 31