Bokning till Ekerö Idrottsklubb

Välkommen till Ekerö IKs sida för bokning av Extraaktiviteter (extraträning, läger, camper)

Alla våra kommande Extraaktiviteter (extraträning, läger, camper) kan Ni se här nedan. Klicka på respektive idrott för att hitta den Extraaktivitet Ni är intresserad att delta i.

På vår hemsida finns mer info om respektive läger, camp eller utbildning.

För anmälan till Knatteskolan Fotboll (5-6 år) och Fotbollsskolan (6-13 år) gäller extern anmälningssida: länk till anmälningssida kommer läggas upp när vi öppnat för anmälan

För anmälan till Tre Kronors Hockeyskola (5-7 år) behöver anmälan göras dubbelt, dels på vår interna bokningssida (klicka nedan), dels via extern anmälningssida: länk till anmälningssida 2018-19 kommer läggas upp när vi öppnat för anmälan

Regler för anmälan till Extraaktiviteter i Ekerö IK
Anmälan till alla Extraaktiviteter är bindande.
vid Avbokning som görs senast 14 dagar före start av aktuell Extraaktivitet, så återbetalas avgiften med avdrag för administrationskostnader 150 kronor.
vid Avbokning som görs senare än 14 dagar före start av Extraaktivitet, så sker ingen återbetalning, vid sjukdom eller skada så återbetalas avgiften med avdrag för administrationskostnader 150 kronor (normalt vill vi då ha läkarintyg eller liknande).

www.ekeroik.se

Hur man bokar:
Ny medlem

Klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget och därefter ditt/ditt barns personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka.
Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

Befintlig medlem

Har du redan ett konto klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail kansli@ekeroik.com eller på telefon 08-560 339 31