Bokning: Street Mentality FARSTA & ÄLVSJÖ

HEJ!

ANMÄLAN ÄR ÖPPEN FRÅN 15 AUG kl 12:00! Info finns nedan, grupper & tider hittar ni under respektive ort.

TERMINSSTART:  Söndag 16 September

TEXTEN "EJ BOKNINGSBAR" FÖRSVINNER NÄR NI LOGGAT IN!!!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Skulle det stå att barnet redan är registrerad när ni loggar in så kan ni ha en gammal mailadress. Kontakta då jesper@streetmentality.se alt 0704827539

Hur man bokar:
Ny medlem

Klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget och därefter ditt/ditt barns personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka.
Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

Befintlig medlem

Har du redan ett konto klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail styrelsen@streetmentality.se eller på telefon 070-482 75 39.

Finns det ledig plats i någon av våra grupper kan du se detta här nedan. Ni kan filtrera på ålder och på plats.

Klicka på gruppen för att få upp mer information om den samt vilka förkunskaper som behövs.

Är ni osäkra på vilken grupp som passar ert barn bäst så ta en titt på vår hemsida för mer info www.streetmentality.se

Street Mentality Stockholm Parkourklubb
ORG NR: 802497-5263