Direktanmälan till GF Uppsalaflickornas barn- och ungdomsgymnastik

Välkomna till vårt bokningssystem!

Sommarläger

Se instruktioner nedan samt välj rubriken "Skollov Läger" för att välja vecka, öppen anmälan för alla.

Terminsbokning

Observera att bokningen öppnar vecka 49 kl. 08.00 för de som har förtur (har gått hos oss under HT-17) och vecka 50 kl. 08.00 för övriga. Det är däremot bra att du redan nu skapar eller redigerar din profil enligt nedan.

"Ej bokningsbar" betyder det att du inte har möjlighet att boka p.g.a. att du inte varit medlem HT-17, antal platser kvar i gruppen ser du när du har möjlighet att boka.

Hur man bokar:
Ny medlem (inte varit medlem under HT-17)

Klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget och därefter den aktivas personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka.
Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

Befintlig medlem (varit medlem under HT-17)

Har du redan ett konto klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Har du inte konto, följ instruktionen ovan för "Ny medlem".  Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail info@gfuppsalaflickorna.se eller på telefon 018-225025.

GF Uppsalaflickorna
ORG NR: 817600-6818