Anmälan till Göteborgs Stigcyklister

På denna sida kan man både bli medlem, uppdatera sina uppgifter eller anmäla sig till aktiviteter

Ny medlem

Klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget och därefter ditt/ditt barns personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka.
Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

Familjemedlem

För att bli familjemedlem och betala 300 kr för en familj vänligen maila oss på info@goteborgsstigcyklister.se

Ordinare medlem

Går att betala här nedan för 200 kr

Uppdatera uppgifter

Har du redan ett konto klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill uppdatera genom att klicka på "Mina sidor".

Hur man anmäler sig till Aktiviteter

Har du redan ett konto klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja Aktivitet under menyvalet som finns i nedre delen av sidan.

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail info@goteborgsstigcyklister.se eller på telefon 070-540 24 90.

Göteborgs Stigcyklister
ORG NR: 802476-0509