Inloggning till Polisens bokningssidan

I sammarbete med Stockholms stad för barn födda 2011-2012 / A collaboration with Stockholms stad for children born 2011-2012

Sommarsatsning 2018 med Stockholmsstad, avgiftsfri simskola för barn födda 2011-2012. Dessa går att boka nedan under "Gratis simskola Stockholms stad".

Summer courses for children born 2011-2012 are free and bookable under "Gratis simskola Stockholms stad".

Finns det lediga platser syns det nedan / If we currently have any free spaces in our classes you can see those below.

Bokningen till höstens simskolor öppnar enligt följande

The booking for the spring opens as follows:

- Nuvarande medlemmar (VT18)  / Current members (spring 2018)   11/6

- Nya medlemmar / New members 25/6

Information om Simskolan /Information about the Swimacademy

HJÄLP REGISTRERING/ BOKNING  (för nya medlemmar kan göras innan vi öppnar bokningen)

HJÄLP HUR MAN BOKAR (om man redan är medlem)

HELP HOW TO BOOK (for members)

Medlemmar måste logga in för att kurserna ska visas som bokningsbara innan den 25/6. / Members must sign in to be able to book before the 25/6

Våra grupper Utmanaren & Swimopen är inte bokningsbara, kontakta oss om ni blivit rekommenderade den gruppen.

Frågor om vår Simskola och uppflyttningar:

simskola@polisensimning.se

Frågor om övriga grupper:

info@polisensimning.se

Stockholmspolisens IF Simförening