Ansökan - Lägerskoleledare 2022

Hej!

Vad roligt att du är intresserad av ledaruppdrag under lägerskolesäsong på Ängsholmen. Innan du skickar in din ansökan önskar vi att du läser igenom positionsbeskrivningen för det ledaruppdrag du är intresserad av.

Du hittar samtliga positionsbeskrivningar på www.angsholmen.org

Om du har frågor är du välkommen att höra av dig till KFUM Ängsholmens kansli på kansliet@angsholmen.org eller 08-684 507 50.

En lägerskolesäsong är lång, och vi förstår att det kan finnas datum under perioden som du har bokat med annat. Om du redan nu vet om att det finns datum då du inte kan vara på Ängsholmen är det bra om du anger dem i kommentarsfältet längst ner i detta formulär.

Varmt välkommen med din ansökan!

Medlem i KFUM Ängsholmen
Som ledare på KFUM Ängsholmens läger behöver du vara medlem i KFUM Ängsholmen. Ev. obetald medlemsavgift dras från ledarersättningen. Du behöver göra en ansökan för varje period du söker till. Vet du inte vilken position du helst skulle vilja ha, välj alternativet ”Vad som helst". Läs mer om positionerna här: https://angsholmen.kfum.se/ledarportal/.
Vilken ledarposition vill du ha? *
Vilken period söker du till?  *
Berätta lite om vem du är *
Max 100 ord.
Varför vill du vara ledare i KFUM Ängsholmen? *
Max 100 ord
Berätta om tidigare erfarenheter som är relevanta *
Max 100 ord
Referenser, om du har *
Ange namn, kontaktuppgifter och relation
Ytterligare information
Känner du att du vill komplettera din ansökan med ytterligare information som inte fick plats här ovanför kan du skicka kompletterande uppgifter till kansliet@angsholmen.org. Om du önskar lägga till information om t.ex. vilken position du söker i andra hand eller någon annan praktisk information om din ansökan kan du använda rutan "Kommentarer" längst ner i formuläret.
Fråga om kön
Nedan ber vi dig att fylla i kön som en del i de personuppgifter som efterfrågas. Det vi frågar efter är ditt juridiska kön, vilket vi behöver för statistik, inte din könsidentitet.
PersonNr * -
Kön* Man   Kvinna