Registrering stödmedlemskap

Välkommen till Stockholms Taidoförening!

Var noggrann med att din emailadress är korrekt skriven, då fakturering och kommunikation främst sker via mejl.

Vi vill även vet om det är okej att den registrerade syns i foton/film som föreningen tar.

När du skickat in anmälan skickas bekräftelsen till den mejl du anger. Om du inte fått en bekräftelse inom 24h ber vi dig kontakta oss på info@stockholmtaido.se

Tack för din anmälan!

Genom att anmäla dig eller ditt barn till Stockholms Taidoförening samtycker du till att vi behandlar dina/ditt barns personuppfigter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR).

För mer information om hur föreningen behandlar dina personuppgifter, gå in på www.stockholmtaido.se

OBS!!
Personuppgifter är deltagarens uppgifter. Målsmäns e-post och telefonnummer skriv endast under Målsman 1 och Målsman 2.
PersonNr * -
Kön* Man   Kvinna