Anmälan Nacka Dans & Teater VT 2018

Välkommen till Nacka Dans & Teater, en av Nackas kulturskolor!

Denna anmälan gäller hösterminen 2018. Kursstart vecka 4 med vissa undantag*.

För kursschema och priser se www.nackadansoteater.se

* Kurser i barndans börjar v.3 i alla lokaler

** Måndagskurser i Boo Folkets Hus: Dansmix 16.15, Showdans 17.15 och Modern Jazz 18.15, börjar v.3

Följ instruktionerna och fyll i formuläret så noggrant som möjligt.

Genom att anmäla ert barn till Nacka Dans & Teater godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt PuL (personuppgiftslagen).

Fr.o.m. 25 maj 2018 träder en ny lag i kraft avseende hantering av personuppgifter (GDPR). Du kan läsa om vad det innebär här.

Vi registrerar datumet för din anmälan och du får en automatisk bekräftelse på att vi mottagit din anmälan. Skulle kursen vara fullbokad så hör vi av oss. När du fått en plats i kursen skickar vi en kallelse/faktura via mail. I samband med den blir bokningen bindande (enligt distansavtalslagen med två veckors ångerrätt).

Vid anmälan till kurs under redan pågående termin ges rabatt på 25, 50 & 75 % av kursavgiften beroende på antal missade kurstillfällen.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i kursprogrammet.

Var vänlig läs igenom våra bokningsvillkor och vår integritetspolicy och godkänn dem.

Bokningsvillkor

Anmälan VT 2018 *
Vårtermin 2018
Nyanmälan / Återanmälan *
Kryssa i om du återanmäler dig till nästa termin eller om du är helt ny medlem
Ny medlem
Återanmälan
Lovkurser 2018
Välj den lovkurs du önskar delta i 2018
Boo Folkets Hus
Dansstudion i Alphyddan
Älta
Övriga grupper
Bokningsvillkor *
Godkännande
Jag godkänner bokningsvillkoren och är medveten om att jag måste avboka mig per mejl till administrationen senast en vecka innan kursstart för att inte behöva betala kursen. Vid avanmälan mindre än en vecka före kursstart tar vi ut halva avgiften, fr.o.m. dagen för kursstart hela avgiften även om deltagaren hoppar av kursen. OBS! Obetald kursavgift gäller ej som avbokning. Se länk för hela bokningsvillkoren!
Foto *
Godkännande
Jag godkänner och ger mitt samtycke till att Nacka Dans & Teater publicerar eventuella bilder på mitt barn som tas i samband med tex uppvisningen.  Bilderna kan komma att användas för Nacka Dans & Teaters marknadsföring som tex annonser, sociala medier och webbsidor. Vi skriver inte ut namnet på ditt barn.

Kontakt *
Hur kom du i kontakt med Nacka Dans & Teater?
Välj ett alternativ!
PersonNr * -